Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ!!!ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ Χάρη Παπαδάκη!!!«Φοβάμαι με όλα όσα γίνονται θα είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω δημόσια!!!Δεν θα πάρω στο λαιμό μου την οικογένεια μου για κάτι που δεν έχει λύση»!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΒΟΜΒΑ!!!ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ Χάρη Παπαδάκη!!!«Φοβάμαι με όλα όσα γίνονται θα είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω δημόσια!!!Δεν θα πάρω στο λαιμό μου την οικογένεια μου για κάτι που δεν έχει λύση»!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
 
 
 
 






Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μοιάζουν με κακό όνειρο!
Τα πάντα δείχνουν να τινάζονται στον αέρα, αυτή την περίοδο, ακόμα και το ποδόσφαιρο.
Εντύπωση προκαλεί ακόμα ένα γεγονός!
«Φοβάμαι με όλα όσα γίνονται, θα είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω δημόσια».
Αυτό δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία, Χάρης Παπαδάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «realfm 97,8».
«Με έχουν αποπέμψει από Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο μιας ΔΕΚΟ του Υπουργείου Υγείας, του ΕΚΑΠΤΥ, αφού πρώτα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Υγείας και της Προέδρου του ΕΟΦ, ότι προσπάθησαν να με εκβιάσουν να παρανομήσω και να υπογράψω πράγματα, τα οποία είναι παράνομα, και επειδή δεν υπέκυψα, ουσιαστικά με απέπεμψαν, αλλά είχε προλάβει ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά», τόνισε.
«Υπήρξαν κάποιες διαρροές από το Υπουργείο ανώνυμες στις εφημερίδες, που προσβάλλουν την επαγγελματική και επιστημονική μου επάρκεια, είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, στην Αριστερά από παιδί και ζήτησα από το ΣΥΡΙΖΑ και την επιτροπή δεοντολογίας του να ασχοληθεί με το θέμα.
Και κατέθεσα κάποια χαρτιά, τα οποία έλαβε υπόψιν η επιτροπή δεοντολογίας και συναποφασίσαμε μέχρι η επιτροπή να μπορέσει να δημιουργήσει ένα κλίμα καλύτερο να κάνουμε ένα μορατόριουμ κανείς να μην κάνει δηλώσεις. Αυτή τη δέσμευση την έσπασε ο υπουργός. Και όχι μόνο την έσπασε, πήρα στην επιτροπή δεοντολογίας να ζητήσω διευκρινήσεις και αυτό που άκουσα ήταν ότι αν συνεχίσω με αυτή την τακτική θα μείνω μόνος μου. Και επειδή μόνος μου δεν μπορώ να αλλάξω το σύστημα, δεν θα πάρω στο λαιμό μου ανθρώπους που με στήριξαν, ούτε την οικογένεια μου για κάτι που δεν φαίνεται να έχει λύση. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να σκύψει στο θέμα και να δει αν υπάρχει διαπλοκή σε αυτά που κατήγγειλα» συμπλήρωσε.
Οι καταγγελίες είναι σοβαρότατες, εφόσον ισχύουν, καθώς γίνεται λόγος ακόμα και για εκβιασμούς σε κυβερνητικά στελέχη από υψηλούς «αξιωματούχους», προκειμένου να παρανομήσουν! Κατά ποιών; Κατά των πολιτών;
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εκβιασμούς εκ μέρους της κυβέρνησης, την ώρα που προσπαθεί να σύρει στην δικαιοσύνη πολιτικούς της αντιπάλους, με την υπόθεση Novartis.
Την ώρα που τα εθνικά σύνορα της πατρίδας απειλούνται.
Την ώρα που τα πάντα στην κοινωνία «μυρίζουν μπαρούτι».
Την ώρα που η οικονομία διαλύεται μέσω της υπερφορολόγησης των πάντων.
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
πηγη



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...