Ticker

10/recent/ticker-posts

Θρήνος στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Στράτευμα!!!ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ο Διοικητής των Τεθωρακισμένων ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!!Μεσίστιες οι Σημαίες για το Παλικάρι μας!!!Με ένα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ αποχαιρέτησαν οι μαυροσκούφηδες τον διοικητή ΤΩΝ Τεθωρακισμένων!!!




Θρήνος στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Στράτευμα!!!ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ  ο Διοικητής των Τεθωρακισμένων ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!!Μεσίστιες οι Σημαίες για το Παλικάρι μας!!!
Με ένα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ αποχαιρέτησαν οι μαυροσκούφηδες τον διοικητή ΤΩΝ Τεθωρακισμένων!!!









Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε  στις 14.30 στο γραφείο του  στη Σχολή των ΤΘ και διακομίστηκε στο 401 ΓΣΝ. Σε όλη τη διαδρομή  προσπάθησαν  να τον επαναφέρουν , χωρίς αποτέλεσμα  και στις 4 περίπου ανακοινώθηκε οτι κατέληξε.



Σύμφωνα με πληροφορίες, προδόθηκε  η καρδιά του. Ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Σίμος Ανδρέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1989 ως Ανθυπίλαρχος.



Προήχθη στο βαθμό του Συνταγματάρχη το 2014. Παρακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία Εκπαίδευσης Αξιωματικών ΤΘ και τη ΣΕΘΑ και τοποθετήθηκε ως Διοικητής της Σχολής Τεθωρακισμένων.



Ήταν παντρεμένος και αφήνει πίσω του σύζυγο και δυο παιδιά ..Μεσίστιες οι Σημαίες για το Παλικάρι μας των Τεθωρακισμένωνπηγη



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...