Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Ο ''ΜΑΓΚΑΣ'' ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ!!!Σύμφωνα με τις πληροφορίες συνελλήφθησαν 70 άτομα 58 στρατιωτικοί πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας στελέχη ειδικών δυνάμεων κομάντος και αξιωματικοί ειδικοί χειριστές πολεμικών αεροσκαφών!!!![ΦΩΤΟ]


 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Ο ''ΜΑΓΚΑΣ'' ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ!!!Σύμφωνα με τις πληροφορίες συνελλήφθησαν 70 άτομα  58 στρατιωτικοί πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας στελέχη ειδικών δυνάμεων κομάντος και αξιωματικοί ειδικοί χειριστές  πολεμικών αεροσκαφών!!!![ΦΩΤΟ]












Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΣΚΙΑ» ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!


Ενώ στην εξωτερική πολιτική ο Τούρκος πρόεδρος το παίζει μεγάλος «μάγκας», στο εσωτερικό παρά τις εικόνες αποθέωσης του που μεταδίνουν καθημερινά τα ασφυκτικά ελεγχόμενα τουρκικά ΜΜΕ ο ίδιος διακατέχεται από έντονες φοβίες, με συνέπεια να προχωρεί συνεχώς σε νέες συλλήψεις στρατιωτικών και τελευταία συλλαμβάνει ακόμα και άντρες των ειδικών δυνάμεων.

Όπως αναφέρεται νέο μεγάλο κύμα συλλήψεων ξέσπασε πρόσφατα με εντολή του Γενικού Εισαγγελέα του Ικονίου, σε άτομα που φέρονται ότι πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες συνελήφθησαν 70 άτομα από τους οποίους οι 58 στρατιωτικοί, μεταξύ των οποίων πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, στελέχη ειδικών δυνάμεων – κομάντος, (bordo bereliler), και αξιωματικοί ειδικοί χειριστές μη επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών.

Συγκεκριμένα στην Επιτροπή Καταπολέμηση της Τρομοκρατία και του Εγκλήματος του Ικονίου, υπάρχουν οι φάκελοι συνολικά 700 ατόμων που χρησιμοποίησαν εν κρύπτω τον κωδικό επικοινωνίας ByLock σε 27 επαρχιες, μεταξυ των οποίων 58 εν ενεργεία αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Στρατοχωροφυλακής, Στρατου, και Πολεμικης Αεροπορίας.

Αναφέρονται συγκεκριμένα οι εξής πιλότοι και κομάντος : Ο αντισυνταγματάρχης πιλότος, Ahmet Karagöz, της 8ης Διοίκησης της αεροπορικής βάσης του Ντιαρμπακίρ, ο υποσμηναγός Murat Lekesiz της 5ης Διοίκησης της αεροπορικής βάσης της Αμάσειας, ο υποσμηναγός Burak Başkaya της Σχολής Υπαξιωματικών Αεροπορίας της Άγκυρας, οι υποσμηναγοί Mustafa Kaya, Mustafa Nazlı, πιλότοι ελικοπτέρων της Διοίκησης Αεροπορίας Στρατού, ο υποσμηναγός Ειδικών Δυνάμεων Ali Batuhan Karkaç της αεροπορικής βάσης της Μαλάτειας. Επίσης ο υποσμηναγός Ahmet Günel, οι Κομάντος Durmuş Demirtaş, Hüseyin Baştürk και Astsubay Bekir Karayazı. Επίσης οι υποσμηναγοί πιλότοι της 14ης Διοικηςη της Αεροπορικής βάσης του Μπατμάν, Feyyaz Yıldırım, Mert Şahin και Nufer Şimşek.

Παράλληλα μέχρι στιγμής όπως αναφέρεται μεταξύ των άλλων έχουν συλληφθεί συνολικά 208 ιμάμηδες της οργάνωσης Mahrem İmam του Γκιουλέν, από τους οποίους οι 83 έχουν δηλώσει μεταμέλεια.

Σε άλλες επιχειρήσεις με κέντρο το Kocaeli σε 10 επαρχίες συνελήφθηκαν 19 μόνιμοι αξιωματικοί. Με κέντρο την Bolu σε οχτώ επαρχίες συνελήφθηκαν 17 στρατιωτικοί της Στρατοχωροφυλακής. Με κέντρο το Βάν συνελήφθηκαν 14 στρατιωτικοί και αστυνομικοί. Εντωμεταξύ αφέθηκε ελεύθερος στην Κωνσταντινούπολη ο δημοσιογράφος Ömer Faruk Aydemir, που είχε συλληφθεί για χρήση του κωδικού ByLock.

Και όλα αυτά για να πάρουμε μόνο μια γεύση το τι γίνεται στο εσωτερικό της… «παντοδύναμης» Τουρκίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...