Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ!!!«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!!Όχι ο 6ος αλλά και ο 66ος στόλος του αμερικανικού ναυτικού να έρθει δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία!!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!



ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ  ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ!!!«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!!Όχι  ο 6ος αλλά και ο 66ος στόλος του αμερικανικού ναυτικού να έρθει  δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία!!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!








«Όχι μόνο ο 6ος αλλά και ο 66ος στόλος του αμερικανικού ναυτικού να έρθει στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία» δήλωσε ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ σε εκπομπή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT.
“Όχι ο 6ος στόλος, ο 66ος στόλος να έρθει, εμάς τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. 
Ας βγει, ας κοπιάσει, εμάς ούτε ο 6ος, ούτε ο 66ος στόλος, τίποτα δεν μπορεί να μας γονατίσει. 
Αυτό να μην το ξεχνάει κανείς. 
Αυτός ο λαός όταν ορθώνει το ανάστημά του, και το έχει κάνει ήδη, όταν λοιπόν το κάνει, καμία δύναμη, ούτε και παγκόσμια δεν μπορεί να τον λυγίσει. 
Και το λέω ως κομμάτι του τουρκικού λαού και ως κομμάτι του ισλαμικού έθνους”, ανέφερε.
ΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ»
Ο Τούρκος εκπρόσωπος  İbrahim Kalın  σε ένα κρεσέντο «ανατολίτικων κινήσεων»  τόνισε ότι εφόσον «η Ελλάδα «εισάγει» στην Κύπρο δικαιώματα εθνικής κυριαρχίας  με τρόπο που θα παραβιάζει τις δικές μας προσπάθειες με παράνομες τρόπο, τότε  φυσικά και η Τουρκία, επίσης,  δεν θα διστάσει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.»

«Η Αμερικανική παρουσία δεν θα μας αποτρέψει από τις αναγκαίες δράσεις για την προστασάι των δικαιωμάτων των τ/κ»!
Δηλαδή ο ίδιος μας απειλεί με πόλεμο ατάκα και επιτόπου όπου έχουν συμφέροντα οι Τούρκοι!
Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν αναφερόμενος στην παρουσία της αμερικανικής ναυτικής παρουσίας μίλησε για «τολμηρές αξιώσεις των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο η οποία  δεν είναι μια εμπόλεμη ζώνη.

«Ας κάνουμε ένα συμβιβασμό στην πορεία  για την εξερεύνηση υδρογονανθράκων», τόνισε ο ίδιος.

Με τον 6ο Στόλο «στα πέριξ» ο Τούρκος Πρωθυπουργός απειλεί τις ΗΠΑ!
Τούρκος Πρωθυπουργός: Οι προκλητικες δραστηριότητες στην αν. Μεσόγειο θα έχουν την απάντησή τους.
Τάδε έφη Γιλντιρίμ μετά από συνάντηση με τον ψευδο-πρωθυπουργό των κατεχομένων στην Άγκυρα.

Χθες τουρκικά ΜΜΕ και αναλυτές άφηναν ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο τουρκικά σκάφη να αντιπαραταχθούν με σκάφη των ΗΠΑ.
Οι προκλητικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο θα έχουν την απάντησή τους, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ αναφερόμενος στην έρευνες φυσικού αερίου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ‘πρωθυπουργό’ Τουφάν Ερχουρμάν μετά τη συνάντησή τους στην Άγκυρα ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι οι μονομερείς δραστηριότητες δεν αντικρίζονται θετικά ούτε από την Τουρκία ούτε από τους Τ/Κ. “Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να γίνουν μόνο όταν υπάρξει μια λύση μόνιμη,βιώσιμη με ένα σχήμα ενός κράτους δικοινοτικο.

Η προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων και τέτοιου είδους προκλητικές δραστηριότητες θα έχουν την απάντησή τους”, ανέφερε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Εμείς όμως  ξαναθυμίζουμε ότι από το 2010 και απόρρητη συνέλευση του εθνικού  συμβουλίου ασφαλείας στην Άγκυρα παρουσία του Ερντογάν είχε αποφασιστεί  (υπάρχει και αντίστοιχο σχέδιο που...πιθανόν υλοποιείται)  ότι αν...η Ελλάδα...δεν υποταχθεί στα τουρκικά συμφέροντα...θα ήταν προτιμότερος ένας «αιφνιδιαστικός πόλεμος» μεταξύ των δύο χωρών...πιθανόν με την προσπάθεια κατάληψης μιας μικρονήσου για δύο λόγους:
α. για την κάμψη της θελήσεως της όποιας ελληνικής κυβερνήσεως  
β. για την «κατασκευή» τετελεσμένων που θα δίνουν νέα  δυνατότητα χάραξης ΑΟΖ στην Τουρκία (βλέπε Καστελόριζο και γενικά σύμπλεγμα Δωδεκανήσων).  
Η Άγκυρα θα επιδιώξει πάση θυσία να βάλει στο χέρι τους υδρογονάνθρακες της κυπριακής ΑΟΖ σαν να επρόκειτο οι Τουρκοκύπριοι να έχουν ίσα δικαιώματα.

Ολα δείχνουν επικείμενο τουρκικό χτύπημα πιθανότατα σε Κύπρο που αποτελεί τον αδύναμο κρίκο. Οι Τούρκοι έχουν αφηνιάσει...



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...