Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ!!!ΣΠΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΝΕΡΓΗ 30χρονη ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ τα 4 παιδιά της στο κράτος ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΘΡΕΨΕΙ λόγω φτώχειας!!!




ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ!!!ΣΠΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΝΕΡΓΗ 30χρονη ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ  τα 4 παιδιά της στο κράτος ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΘΡΕΨΕΙ
λόγω φτώχειας!!!










Ακόμα ένα μεγάλο σοκ επεφύλασε η ζωή στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, όταν χθες το μεσημέρι την πόρτα της χτύπησε μία 30χρονη γυναίκα προκειμένου να της ζητήσει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο από τα τέσσερα παιδιά της!
«Δώστε λύση στο πρόβλημά μου» φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και λόγω φτώχειας δε μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.
Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδόσει στις κοινωνικές δομές τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών.
Η Νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα παιδιά να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.
Συγκλονιστικό πάντως παραμένει και η είδηση που εξήχθη με αφορμή το θλιβερό περιστατικό, ότι έχουν σημειωθεί άλλες έξι περιπτώσεις αφαίρεσης επιμέλειας παιδιών στο Νομό Μαγνησίας τα τελευταία δύο χρόνια!
thenewspaper.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...