Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!Ενισχύσεις από 17.000 έως 22.000 ευρώ ΚΑΙ σε νέους ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ αγρότες!!!Υποβολή ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 16 Απριλίου!!!

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!Ενισχύσεις από 17.000 έως 22.000 ευρώ ΚΑΙ σε νέους ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ αγρότες!!!Υποβολή ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ
16 Απριλίου!!!
 



 

 
Έως τις 16 Απριλίου θα ολοκληρωθεί η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων για την ένταξή τους στο πρόγραμμα νέων αγροτών.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 26,6 εκατ. ευρώ και αφορά στις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Αττικής και Νοτίου Αιγαίου. Το ποσό ενίσχυσης, το οποίο δεν συνδέεται με συγκεκριμένες δαπάνες, κυμαίνεται από 17.000 έως 22.000 ευρώ ανάλογα με την περιοχή μόνιμης κατοικίας και το είδος της εκμετάλλευσης.
Δικαιούχοι της 2ης προκήρυξης είναι νέοι γεωργοί, που δεν έχουν υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας τους, έχουν υποβάλει δήλωση ΟΣΔΕ (έτος αναφοράς της αίτησης ορίζεται το 2017) κι έχουν τις προϋποθέσεις να εγγραφούν στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ως νεοεισερχόμενοι στον αγροτικό τομέα επαγγελματίες γεωργοί αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να ασφαλιστούν στον ΕΦΚΑ (ΟΓΑ).
Υποβολή αιτήσεων
Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...