Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ σήμερα 1η Μαρτίου Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΝ......!!!ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑN ΑΠΟ CNN ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!Putin unveils unstoppable nuclear weapons in warning to US!!!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ σήμερα 1η Μαρτίου Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΝ......!!!ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑN ΑΠΟ CNN ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!Putin unveils unstoppable nuclear weapons in warning to US!!!









Παγκόσμιος τρόμος: «Αν η Ρωσία δεχθεί επίθεση θα απαντήσουμε με πυρηνικά όπλα» προειδοποιεί ο Πούτιν
Ηχηρή προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σήμερα 1η Μαρτίου, δηλώνοντας ευθέως ότι αν η Ρωσία δεχθεί πολεμική επίθεση, ακόμη κι αν είναι συμβατική, δεν θα διστάσει να απαντήσει με πυρηνικά όπλα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Russia Today.
Η προειδοποίηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την «κατάσταση του έθνους» στην οποία παρουσίασε μια σειρά νέων προηγμένων στρατηγικών συστημάτων όπλων, τα οποία, όπως είπε, θα καθιστούσαν όλες τις αντιπυραυλικές ικανότητες τις οποίες οι ΗΠΑ έχουν σήμερα αδύναμες, αναφερόμενος στο νέο βορειοαμερικανικό δόγμα το οποίο έχει «χαλαρώσει ορισμένους κανόνες για το πότε οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα».
 
«Ανησυχούμε ιδιαίτερα για ορισμένα χαρακτηριστικά της νέας πυρηνικής στάσης (των ΗΠΑ), η οποία μειώνει τα μίνιμουμ για τη χρήση πυρηνικών όπλων. Όποιες και αν είναι οι κατευναστικές λέξεις που κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει πίσω από κλειστές πόρτες, μπορούμε να αντιληφθούμε ξεκάθαρα τι σημαίνουν. Και σημαίνουν ότι αυτά τα όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως απάντηση σε μια συμβατική επίθεση ή ακόμα και σε μια απειλή στον κυβερνοχώρο», είπε.

«Η πυρηνική μας στάση υποδεικνύει ότι η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί πυρηνικά όπλα μόνο ως απάντηση σε πυρηνική επίθεση ή επίθεση με άλλα όπλα μαζικής καταστροφής εναντίον των συμμάχων της ή συμβατική επίθεση εναντίον μας που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του κράτους».

«Είναι καθήκον μου να το δηλώσω: κάθε χρήση πυρηνικών όπλων κατά της Ρωσίας ή των συμμάχων της, είτε μικρής κλίμακας, μεσαίας κλίμακας ή οποιασδήποτε άλλης κλίμακας, θα αντιμετωπίζεται ως πυρηνική επίθεση στη χώρα μας. Η απάντηση θα είναι άμεση και με όλες τις σχετικές συνέπειες», προειδοποίησε ο Πούτιν.





ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...