Ticker

10/recent/ticker-posts

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΑΓΡΙΑ:ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ρωσικός στρατός χτύπησε τη ζώνη του Ιντλίμπ απ΄όπου καταρρίφθηκε σήμερα το Su 25!!!Kι αυτό είναι μόνο η αρχή…..



Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΑΓΡΙΑ:ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ρωσικός στρατός  χτύπησε τη ζώνη του Ιντλίμπ απ΄όπου καταρρίφθηκε  σήμερα το Su 25!!!Kι αυτό είναι μόνο η αρχή…..





Ο ρωσικός στρατός  χτύπησε υπό μορφή αντιποίνων τη ζώνη του Ιντλίμπ απ΄όπου καταρρίφθηκε από τρομοκράτες της Αλ Νούσρα νωρίτερα σήμερα το Su 25.Τριάντα (30) σκοτώθηκαν ανέφερε το ρωσικό Υπ.Άμυνας.
«Ένα μαζικό χτύπημα επιτελέστηκε με τη βοήθεια όπλων ακριβείας στη ζώνη την ελεγχόμενη από τους τρομοκράτες της al-Nosra στην επαρχία του Idlib, απ΄όπου ένας αντιαεροπορικός πύραυλος εκτοξεύθηκε κατά ενός Su-25. 


Σύμφωνα με τα δεδομένα που εδεχθήκαμε από παγιδέσεις συνομιλιών στα ραδιοκύμματα πάνω από 30 τρομοκράτες σκοτώθηκαν από αυτό το χτύπημα»,ανέφερε το υπουργείο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...