Ticker

10/recent/ticker-posts

SOS!!!...ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ» ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!!!(ΧΘΕΣΙΝΟ BINTEO)


SOS!!!...ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ» ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!!!(ΧΘΕΣΙΝΟ BINTEO)




Μέρα με την ημέρα αποκαλύπτεται ότι ως Έλληνες συμμετέχουμε σε ένα απίστευτο ύπουλο σχέδιο  των ΗΠΑ σε σχέση με την ονομασία των Σκοπίων , το οποίο «επικαιροποιήθηκε» με το ταξίδι Τσίπρα στην Ουάσιγκτον πρόσφατα .
Ο πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Ναύαρχος ε.α. Τζέιμς Σταυρίδης , μιλά για την προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος της Μακεδονίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Reporter.gr.
stavridis
Μιλώντας στον δημοσιογράφο Αναστάσιο Παπαποστόλου στο περιθώριο της 27ουσυνεδρίου Leadership 100 Annual Conference  που πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ στις 3 Φεβρουαρίου, εξέφρασε την ελπίδα του «ότι  λύση θα πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ».
«Μια λύση που θα απαιτούσε από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία να αλλάξει το όνομά της σε κάτι που θα είναι αποδεκτό  από την Ελλάδα», όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Τ.Σταυρίδης, ο οποίος είναι σήμερα κοσμήτορας της νομικής και διπλωματικής Σχολής Fletcher  στο Πανεπιστήμιο Tufts, αποτελεί  ένα εξέχον μέλος της ελληνο-αμερικανικής κοινότητας, τονίζοντας  ότι καταλαβαίνει το  ελληνικό συναίσθημα στο ζήτημα για το όνομα. «Καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι μια πρόκληση για τον ελληνικό λαό» , δηλώνει ο ίδιος .
Σημειώνει όμως ότι είναι πολύ σημαντικό τα Βαλκάνια να ενταχθούν στην ατλαντική συμμαχία .

«Η ΠΓΔΜ είναι εταίρος μας  και έχει συνεισφέρει πολλά στο ΝΑΤΟ , ενώ έχει  πολλά ακόμα να δώσει στην συμμαχία», τόνισε.
Την ίδια στιγμή τα αμερικανικά κανάλια με εκτενή ρεπορτάζ τους καλύπτουν το συλλαλητήριο στην Αθήνα το οποίο συγκεντρώνει πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμο.
Οι διαδηλωτές έχουν γεμίσει όλους τους δρόμους  στην κεντρική Αθήνα σε μια μαζική διαμαρτυρία  για πιθανό ελληνικό συμβιβασμό σε μια διαμάχη με τη γειτονική χώρα της ΠΓΔΜ, αναφέρει το αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Fox news .
Εκατοντάδες λεωφορεία ναυλώθηκαν για να μεταφέρουν διαδηλωτές από όλη τη χώρα στην ελληνική πρωτεύουσα για το συλλαλητήριο , ενώ πολλά  πλοία έφεραν κόσμο από τα νησιά.
Η διαμάχη ανάμεσα στην Ελλάδα και πΓΔΜ, ξέσπασε ότι το κρατίδιο  απέκτησε την ανεξαρτησία του  από την ενωμένη  Γιουγκοσλαβία το 1991.
Η διαμάχη εμπόδισε την ΠΓΔΜ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, στο  οποία ανήκει η Ελλάδα από το 1952 .
Αυτό είναι κάτι που θέλουν να το «διορθώσουν και στην συνέχεια να το ολοκληρώσουν» οι Αμερικανοί , μόνο που θα πρέπει να ερωτηθεί πρώτα και κύρια  ο κυρίαρχος  ελληνικός λαός.πηγη



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...