Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΘΕΑΤΑ όπλα που χτυπάνε την ΜΝΗΜΗ των ανθρώπων προκαλώντας ΑΜΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!''Τotal control''(ολοκληρωτικός γενικός έλεγχος του ΝΟΥ ΤΟΥ ανθρώπου)!!!ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!



ΒΟΜΒΑ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΘΕΑΤΑ όπλα που χτυπάνε την ΜΝΗΜΗ των ανθρώπων προκαλώντας ΑΜΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!''Τotal control''(ολοκληρωτικός γενικός έλεγχος του ΝΟΥ ΤΟΥ ανθρώπου)!!!ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!








 
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Αφού πλέον αποκαλύφθηκαν οι ανθελληνικές ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές της Κυβέρνησης και γενικά ΟΛΗΣ της ΒΟΥΛΗΣ είναι η ώρα που πρέπει να αποκαλύψουμε όλο το βρωμερό σχέδιο κατά της Ελλάδος,

 
                  Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες
Αδέλφια μου «φασίστες», «ρατσιστές», «ομοφοβικοί», «ξενοφοβικοί»,«οπισθοδρομικοί» και όπως αλλοιώς μας αποκαλούν σήμερα οι «αριστερόστροφοι» ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.
Η εμπνευσμένη ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη  στο Σύνταγμα από την οποία και «δανείστηκα» την εισαγωγή,  έβαλε με έναν μοναδικό τρόπο τα πράγματα στην θέση τους.


Μπροστά σε εκατομμύρια Έλληνες, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, που τον πραγματικό αριθμό ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ,  στο μεγαλύτερο ΑΝΑΜΦΙΣΒΙΤΗΤΑ συλλαλητήριο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, αυτός ο  ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που σημάδεψε την νεότερη Ελλάδα με τους ύμνους της μουσικής του και έκανε το Σύνταγμα να σείεται με το ..... «ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ», αυτή η  «σημαία» της αριστεράς  κατά του φασισμού,  είπε τα πράγματα με το όνομά τους: «Μάχομαι τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπαντώς στην πιο επικίνδυνη μορφή του. Την ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ».


Είπε με απλές και καθαρές κουβέντες αυτό που όλοι μας έχουμε καταλάβει  μετά την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ανατροπή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

ΕΝΑΣ  ΦΑΣΙΣΜΟΣ  ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ»  ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ.  Με την διαφορά ότι δεν είναι ένας εθνικιστικός φασισμός, αλλά ένας εντελώς ανθελληνικός και ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ, που ότι κάνει ΒΛΑΠΤΕΙ σοβαρά  την Ελλάδα.

Είναι ένας  ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΣ που κάνει  ότι θέλει κατά της Ελλάδος, κοροϊδεύοντας τον λαό με την εικόνα της «Δημοκρατικής Βουλής», κάνει και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και επιτρέπει και τα συλλαλητήρια.

Μόνο που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και δεν υπολογίζουν τίποτα.  Ούτε  τα συλλαλητήρια, ούτε την ψήφο του λαού. Με λίγα λόγια  κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ κατά της ΕΛΛΑΔΟΣ, δίνοντας και στον λαό το ... «Δημοκρατικό  δικαίωμα»  να ... ψηφίζει και να .... διαμαρτύρεται,  χωρίς όμως  αυτά να έχουν καμία σημασία.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ» ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ  που προσπαθούν να το καλύπτουν  με τον μανδύα  της .... «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

Και σ’ αυτόν τον καμουφλαρισμένο  ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟ    συμμετέχει και η κατ’ όνομα Αντιπολίτευση, αφού οι Έλληνες θυμόμαστε πολύ καλά, ότι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ το ανέτρεψαν ΜΑΖΙ Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση.

          Μόνο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα ανέτρεπαν το  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, χωρίς να λογαριάσουν τον λαό, επειδή το «ΟΧΙ»  ανέτρεπε τα σχέδια και τα συμφέροντα  των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ   δανειστών  της χώρας.
          Έτσι οι ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ το έκαναν «ΝΑΙ» για να εξυπηρετηθούν οι Εβραίοι «δανειστές»..!!!

          Με τα ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ όμως συλλαλητήρια – που δεν τα περίμεναν -, κατάλαβαν πως οι Έλληνες ούτε «κοιμούνται» ούτε ΞΕΧΝΑΝΕ.  Και όταν η πατρίδα καλεί, τότε είναι ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, απόλυτα πιστοί στον αθάνατο «Γέρο του Μωριά» που έλεγε: «Την πατρίδα θέλομεν και ας τρώγομεν και πέτρες».

          Στον αντίποδα του αρχιστράτηγου Θ. Κολοκοτρώνη, ένας ψόφιος πια «δράκουλας» εφιάλτης, έλεγε το 1990 πως μετά από  20 χρόνια  κανείς δεν θα θυμάται το όνομα Μακεδονία, εκφράζοντας τους πόθους των ανθελλήνων και των προδοτών.

Μόνο που ατύχησε. Οι Έλληνες  ούτε την Μακεδονία ξεχάσαμε, ούτε  την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ανατροπή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
          Δεν ξεχάσαμε και δεν ξεχνάμε  ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και έρχεται η ώρα της πληρωμής των ... κόπων σας.
-----------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Αφού πλέον αποκαλύφθηκαν οι ανθελληνικές   ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές της Κυβέρνησης και γενικά ΟΛΗΣ της ΒΟΥΛΗΣ είναι η ώρα που πρέπει να αποκαλύψουμε όλο το βρωμερό σχέδιο κατά της Ελλάδος, που πλέον ξεφεύγει από τον οικονομικό πόλεμο και παίρνει την μορφή ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ χτυπώντας πρώτα την Εθνική μας Κυριαρχία και τα ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ και έρχεται και η ατομική επίθεση κατά των Ελλήνων με την ηλεκτρονική βιομετρική ταυτότητα με τον αριθμό του αντίχριστου. (666)

Η πατρίδα μας η Ελλάδα  αδελφοί, έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις στην ιστορία της, αλλά καμία όπως η επίθεση που δεχόμαστε αυτήν την σημερινή εποχή.

 Σήμερα αντιμετωπίζουμε έναν ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΟ εχθρό που διαθέτει τα τελειότερα «οπλικά συστήματα»  υποταγής των ανθρώπων και δεν είναι τα συμβατικά όπλα και οι σφαίρες, που αυτά τα βλέπεις και  καταλαβαίνεις ότι δέχεσαι επίθεση.

Είναι όπλα που χτυπάνε κύρια και βασικά την ΜΝΗΜΗ των ανθρώπων προκαλώντας ΑΜΝΗΣΙΑ. Αυτά τα όπλα άρχισαν να τα εγκαθιστούν στην Ελλάδα από το 1985 και ο «δράκουλας» επειδή το γνώριζε,  γι’ αυτό είχε πει πως σε είκοσι χρόνια κανείς δεν θα θυμάται την Μακεδονία.

 Νόμιζε πως τα όπλα ΑΜΝΗΣΙΑΣ θα δούλευαν «καλά»  στην Ελλάδα   και θα είχαν τα ίδια τρομερά αποτελέσματα, όπως τα είχαν δοκιμάσει στους ανθρώπους και στην Αμερική και στην Αγγλία και τους είχα κάνει «φυτά» που είχαν ξεχάσει τα πάντα.

Αυτό το σύστημα είναι  ένα ΠΟΛΥΣΥΜΠΛΕΓΜΑ διαφορετικών όπλων,  που χτυπάνε μεν με διαφορετικό τρόπο, αλλά όλα στοχεύουν στον εγκέφαλο επηρρεάζοντας το σημείο ΜΝΗΜΗΣ του εγκεφάλου.  Αυτό το πολυσύμπλεγμα αποτελείται από: 1. Ακτινοβολίες πολύ χαμηλών συχνοτήτων (Ε.L.F.) 2. Ακτινοβολίες πολύ υψηλών συχνοτήτων που στην Αμερική τις ονόμασαν “total control” (ολοκληρωτικός-γενικός-έλεγχος του ανθρώπου), 3. Οισπνεόμενες ουσίες καταστολής που διασπείρονται στον αέρα με τεχνητά σύννεφα στα 1000 περίπου μέτρα και 4. Οι αεροψεκασμοί με αλουμίνιο και βόριο που μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα και προκαλούν την πιο βαριά απώλεια μνήμης, με την νόσο  “Alzheimer” .(Αλτσχαιμερ)



 
Εδώ βλέπουμε ενδεικτικά τις γιγαντιαίες κεραίες ακτινοβολιών υψηλών συχνοτήτων.  Είναι διπλής ενεργείας “total control” .  Έχουν τεράστια ακτίνα  δράσης  και  είναι εγκατεστημένες κατά μήκος  όλου του σιδηροδρομικού δικτύου  της χώρας και του προαστικού της Αθήνας, δημιουργώντας μία «ομπρέλα» με αντινοβολίες αμνησίας, που καλύπτει  όλη την Ελλάδα.


Με αυτά και με άλλα πολλά  όπλα ΑΜΝΗΣΙΑΣ ήρθαν να μας επιτεθούν και πίστεψαν όπως ο «δράκουλας»,  πως μετά από 25 χρόνια,  σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση και τα παράνομα μνημόνια,  μαζί με τους τριάντα εγκάθετους ανθέλληνες δημοσιο-κάφρους που θα ελέγχουν τον τύπο, τα κανάλια και το ραδιόφωνο, κοροϊδεύοντας  συνεχώς τους Έλληνες,  με τις ανθελληνικές προπαγάνδες, τα τηλεπαιχνίδια, τα τουρκοσήριαλ  και κάθε τηλεοπτική μαλακία, έτσι πίστεψαν πως τελικά οι Έλληνες θα «ΞΕΧΑΣΟΥΝ» και θα πετύχουν τον σκοπό τους, που ήταν  ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ  ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ και χωρίς να ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.

Διότι Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες,  αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο στόχος της επίθεσης που έχουμε δεχθεί.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ και χωρίς να αντισταθούμε. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Αυτό θα γινόταν ως εξής:
Οι ανθέλληνες ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ της Κυβέρνησης θα τα παρέδιδαν με πολιτική Διπλωματία υπογράφοντας την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια ,  ενώ τα θαλάσσια συνορά μας και τα νησιά του Αιγαίου θα τα παρέδιδαν με  ΣΥΝΕΧΗ  ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ με την δικαιολογία της ..... «ψυχραιμίας»  απέναντι στην Τουρκική επεκτατικότητα στο Αιγαίο,  η οποία όμως θα δημιουργούσε κατά το ανεπίσημο διεθνές δίκαιο, ντε φάκτο παραχωρήσεις εδαφών και συνόρων.

Δηλαδή: Όταν με στρατιωτική δύναμη ο εχθρός παραβιάζει τα σύνορα της  εθνικής  σου κυριαρχίας  και εσύ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ  και  ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ και αυτήν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ την αποκαλείς ... «ψυχραιμία»,  τότε επικαλείται ο εχθρός το ανεπίσημο αλλά ισχύον διεθνές δίκαιο και ΠΡΟΣΑΡΤΙΖΕΙ ΜΕ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ δηλαδή με τετελεσμένο γεγονός τα εδάφη αυτά στην κυριότητά του.

Λέει δηλαδή το Διεθνές Δίκαιο: Αφού δεν ΑΜΥΝΕΣΑΙ στην ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ που δέχεσαι και ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ παραδίδωντας τα εδάφη σου,  αυτά ανήκουν σε αυτόν που τα κατέκτησε ΑΜΑΧΗΤΙ.

Αυτό είναι το σχέδιο τους,  συμπατριώτες μου. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ και χωρίς να πέσει ΝΤΟΥΦΕΚΙΆ.
Θα πρέπει να γνωρίζετε Ελληνίδες και Έλληνες πως όταν δέχεσαι  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ δεν το παίζεις .... «ψύχραιμος».   Γιατί τότε παραδίδεις εδάφη της πατρίδος.  Και ως ΣΤΡΑΤΟΣ είσαι εκεί ακριβώς για να τα υπερασπιστείς.   Δεν είσαι λοιπόν «ψύχραιμος»,  αλλά είσαι ή ΔΕΙΛΟΣ ή  ΠΡΟΔΟΤΗΣ που προδίδεις την πατρίδα,  τον λαό που σε πληρώνει και τον στρατιωτικό σου όρκο.

Στην Ελλάδα όμως δεν είχαμε ποτέ περιστατικά ΔΕΙΛΕΙΑΣ,  ενώ αντιθέτως από ΠΡΟΔΟΤΕΣ είχαμε πάντα πολλούς.
Έτσι λοιπόν και όπως δείχνουν τα γεγονότα,  οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  δεν είναι μόνο μέσα στην Βουλή, αλλά υπάρχουν και βρίσκονται  μέσα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ των σημερινών ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδος,  μέσα σε όλες τις θέσεις ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ των στρατιωτικών μονάδων, όπως και στις θέσεις διοίκησης των πολεμικών μας πλοίων.

Όλοι όσοι έχουν σήμερα το «διατάζειν»,  είναι  ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατρίδος και του όρκου τους, γι’ αυτό και υπακούν στις εντολές των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ της Βουλής και γι’ αυτό ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ  ΑΜΑΧΗΤΙ τα νησιά μας στους Τούρκους.

Και από πολύ έγκυρη πληροφορία, να σας πω ότι αυτοί οι ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ της Κυβέρνησης που παίζουν κρυφά και βρώμικα κατά της Ελλάδος,  πρόκειται – αν δεν το έκαναν - να  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  με την λεγόμενη ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ και με ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ  που θα πέσουν «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ»,  χωρίς να δημοσιοποιηθεί τίποτα προς το παρόν από καμία πλευρά  και  αυτό να  υπάρχει υπογεγραμμένο από Ελληνική Κυβέρνηση για ... μελλοντική χρήση των Σκοπίων. 

          Ελληνίδες και Έλληνες συμπατριώτες.

          Οι ανθέλληνες ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ της Βουλής  και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της διοίκησης των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ με κρυφές υπογραφές και με .... «ψυχραιμία», τα εδάφη της πατρίδος στους εχθρούς μας,  ΑΜΑΧΗΤΙ.

          Αυτό ακριβώς είναι το σενάριο της γενικευμένης επίθεσης που δέχεται τώρα η πατρίδα μας. Να ΠΑΡΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.  Και αυτό νόμιζαν πως θα το πετύχαιναν,  αφού οι Έλληνες θα .. «κοιμώντουσαν»  και θα είχαν πάθει  «ΑΜΝΗΣΙΑ» από  τον εγκεφαλικό πόλεμο που δέχονται εδώ και 30 χρόνια.
  
          Ελληνίδες και Έλληνες συμπατριώτες.

          Με τα μοναδικά και ανεπανάληπτα πατριωτικά συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κατάλαβαν οι εντός και εκτός εχθροί μας, ότι ούτε «κοιμώμαστε» ούτε έχουμε .... «αμνησία».
Και από δω και πέρα, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ άλλο σχέδιο ούτε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ  ΣΤΟΝ ΛΑΟ που δυστυχώς γι’ αυτούς δεν κοιμάται ούτε έπαθε αμνησία, την διατεταγμένη υπηρεσία στην οποία βρίσκονται, διότι η προδοσία γι’ αυτούς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

          ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τώρα θα ψάχνουν το ... «τι συνέβει» και  «γιατί  δεν δούλεψαν στους Έλληνες» ...!!

          Θα τους πω εγώ άλλη φορά γιατί δεν «δούλεψαν», τώρα ΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ γιατί έρχεται η ώρα της ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ...!!!!

          
          Αδέρφια μου Έλληνες  συμπατριώτες.

          Έρχεται μεγάλο «ΤΣΟΥΝΑΜΙ» στην χώρα, που  θα πάρει και θα πνίξει όλα τα ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

          Και τα απόβλητα να ξέρετε  είναι λίγα και μετρημένα.  Αλλά κρατάνε προς το παρόν τις καρέκλες εξουσίας και το «διατάζειν».  Εμείς οι πατριώτες είμαστε τα εκατομμύρια και η ΘΑΛΑΣΣΑ που θα τους ΠΝΙΞΕΙ.

          ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
          ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.... «ΚΑΗΚΕ»..
          ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.
          ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

          Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          συγραφέας-αρθρογράφος-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...