Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΩΡΑ!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!!!ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!






ΤΩΡΑ!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!!!ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!






Φιμώνει τους εσωτερικούς υπονομευτές! Αποστομώνει τους εξωτερικούς πλαστογράφους! Σηματοδοτεί την επερχόμενη αλλαγή κορυφής στην αμερικανική εξωτερική πολιτική για το Σκοπιανό (Ομπάμα και …



Φιμώνει τους εσωτερικούς υπονομευτές! Αποστομώνει τους εξωτερικούς πλαστογράφους!



Σηματοδοτεί την επερχόμενη αλλαγή κορυφής στην αμερικανική εξωτερική πολιτική για το Σκοπιανό (Ομπάμα και Χίλαρυ)!Δικαιώνει την μακρόχρονη επίμονη, ασυμβίβαστη και αμετακίνητη πολιτική μας, στην μη αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό ιερό όνομα Μακεδονία! Καιεπιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο, που τα είχε δει και τα είχε πει όλα, ενώ δικαιώνει πανηγυρικά και τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη!



Εξαιρετική σύνθεση του N.G. με τον Έλληνα Φίλιππο Β΄, πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου



ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ



Το αμερικανικό National Geographic πραγματοποιεί απίστευτη στροφή 180 μοιρών, καθώς από τους χάρτες που ανέγραφαν “Μακεδονία” τα Σκόπια στο παρελθόν, περνάει τώρα στην απόλυτη δικαίωση του Ελληνισμού και στην πιο ανέλπιστη παγκόσμια προβολή της ελληνικότητας της Μακεδονίας, του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, επηρεάζοντας έτσι την ελίτ της Αμερικής, πολιτική, οικονομική, στρατιωτική, πολιτισμική! Κάτι το οποίο αποτελεί χαστούκι θανάτου στα Σκόπια!

Ζωφόρος Τάφου Φιλίππου Β΄, με τονισμένο τον Μ. Αλέξανδρο



ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC



Συγκεκριμένα, το National Geographic, φιλοξενεί στο ίδιο το διεθνούς αίγλης Μουσείο του, στην Ουάσινγκτον, την πρωτόγνωρη Έκθεση με τον αποστομωτικό τίτλο: “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο”! Η Έκθεση, με τον αποστομοτικό για τους πλαστογράφους τίτλο και τους κάθε είδους υποστηρικτές τους, άνοιξε ήδη την Τετάρτη 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 10 Οκτωβρίου 2016.



Χρυσές μάσκες Μακεδόνων πολεμιστών του Αρχοντικού Πέλλας



Στην μοναδική αυτή εμπλουτισμένη έκθεση, που ταξίδεψε πιο μπροστά σε Μουσεία του Καναδά, πραγματοποιείται μέσα από 500 και πλέον σπάνιους αρχαιολογικούς θησαυρούς μας, ένα εξαιρετικό ταξίδι μέσα από 5.000 χρόνια του ελληνικού πολιτισμού, όπου εκτός των άλλων καταδεικνύεται και υπογραμμίζεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας!



Τα εκθέματα προέρχονται από είκοσι δύο ελληνικά Μουσεία και πολλά από αυτά πολλά δεν έχουν ποτέ ξανά εμφανιστεί έξω από την χώρα μας!





 Η μεγάλη δικαιώση του Ελληνισμού είναι πλέον καθ΄ οδόν! Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα ευρήματα της Μακεδονίας, αναζωογονούν και ανασταίνουν διεθνώς – χάρη στην Θεία Πρόνοια – τον ευσεβή και αδικημένο λαό μας! Και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, χτίζεται δυνατά πέτρα πέτρα, για να είναι εκεί, την μεγάλη ώρα της Δικαιοσύνης!



ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ;



Πίσω όμως από τα λαμπρά βίντεο, αφίσες και εκθέματα, πίσω από τα φώτα της αμερικανικής δημοσιότητας και την χαρά μας, προκύπτει ένα μεγάλο και εύλογο ερώτημα: “γιατί άλλαξε έτσι η στάση του αμερικανικού National Geographic”;



Η απάντηση βρίσκεται στα ευρήματα της Αμφίπολης, που χάρη στην παλαιότερη πρωτόγνωρη κυβερνητική πολιτική (Σαμαράς) συνεχούς διεθνούς δημοσιοποίησης και προβολής τους,ταρακούνησαν όλα τα σχετικά ξένα κέντρα και δίκτυα, τα οποία μπροστά στον κίνδυνο παγκόσμιας επιστημονικής γελοιοποίησης και καταστροφής τελικά τους κύρους τους – σε περίπτωση εμμονής στην Πλαστογραφία των Σκοπίων – έκαναν στροφή 180 μοιρών, αποφασίζοντας να ποντάρουν στην ιστορική πραγματικότητα, στα αδιάψευστα αρχαιολογικά ευρήματα και όχι στο ψέμα και την σκοπιμότητα της εκάστοτε αμερικανικής – εν προκειμένω – εξωτερικής πολιτικής, η οποία και αυτή με τη σειρά της γυρίζει και μάλιστα από την κορυφή…



ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΤΗ



Η διαπίστωση αυτή, που είναι πλέον γεγονός, δικαιώνει απόλυτα και τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη, που δήλωνε τότε :



“Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, ότι αδύνατον η υπόθεση να χαθεί!!! Τα κραυγάζοντα μάρμαρα της αλήθειας, θα διαλαλούν στους αιώνες τα δίκαιά μας! Διότι θα είναι αντιληπτά ακόμη και από επιστήμονες με στοιχειώδη μόλις γνώση!.. Είμαι τελικά αισιόδοξος! Ας το καταλάβει ο κόσμος, να αγωνιστεί”!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...