Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...ΚΑΙ ΦΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ...Αυτά που Συμβαίνουν Δεν θα τα Παραδεχτούν Ποτέ!!!ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ;;;ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!!!ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ!!Σίγουρα τέτοιου ΕΙΔΟΥΣ ειδήσεις δεν θα τις βρείτε σε κανένα δελτίο σε κανένα κανάλι...ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...ΚΑΙ ΦΙΑΧΝΟΥΝ  ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ...Αυτά που Συμβαίνουν Δεν θα τα Παραδεχτούν Ποτέ!!!ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ;;;ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!!!ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ!!
Σίγουρα τέτοιου  ΕΙΔΟΥΣ ειδήσεις δεν θα τις βρείτε σε κανένα δελτίο σε κανένα κανάλι...ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

 
Αυτά που Συμβαίνουν Δεν θα τα Παραδεχτούν Ποτέ

Σίγουρα τέτοιου  ΕΙΔΟΥΣ ειδήσεις δεν θα τις βρείτε σε κανένα δελτίο σε κανένα κανάλι. Όπως συμβαίνει με τέτοιου είδους πληροφορίες πολλοί από εμάς τα θεωρούν το λιγότερο ως «συνωμοσιολογικά παραμύθια». Άλλοι κρατούν επιφυλάξεις καθώς, ίσως, με κάποιο τρόπο καταλαβαίνουν ότι κάτι γίνεται, ότι κάτι αλλάζει, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει. Τέλος, υπάρχουν και όλοι εκείνοι που δέχονται ότι θα μπορούσαν να συμβαίνουν. -d-

Διαβάστε και κρίνετε:

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους…

– Η ΓΗ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΥΨΗ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
– Οι πλανητικές εξελίξεις επιταχύνονται αφού οι Φωτεινές Δυνάμεις στρέφουν ολοκληρωτικά την προσοχή τους στην ταχεία απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα νύχια της Cabal. Και τούτο γιατί μόλις απελευθέρωσαν ένα πλανητικό σύστημα με παρόμοια δουλεία στο αστρικό σύστημα του Πηγάσου και επείγονται να τελειώνουν γρήγορα και με την Γη, που είναι η τελευταία στον κατάλογο των υπό δουλεία πλανητών..
– Ο πλανήτης θα προσαρμοστεί στα νέα ύψη δονήσεων που υποβάλλεται, με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων και ακραία καιρικά φαινόμενα..
– Μεγάλες αλλαγές γίνονται και στον γενετικό κώδικα των ανθρώπων. Αφυπνίζονται οι κυτταρικές μνήμες και το πνεύμα των αφυπνισμένων ανθρώπων δουλεύει με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν του φωτός. Η αίσθηση ότι ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα διαπιστώνεται από εκατομμύρια ανθρώπους..
– Οι πληροφορίες ότι υπάρχει κάποια διοίκηση Ashtar είναι παραπλανητικές..
Alex Collier
– Μεγάλες αλλαγές επίκεινται στο πολιτικό σκηνικό και στο νομισματικό σύστημα, με πρώτο βήμα ο έλεγχος των κεντρικών τραπεζών να περάσει στα ίδια τα κράτη, ξεφεύγοντας από τον έλεγχο της Cabal. Ο Τραμπ που ασχολείται τώρα με την εκκαθάριση του FBI, αμέσως μετά θα ελευθερώσει κρυμμένες τεχνολογίες..
Simon Parkes
– Ο διαστημικός στόλος των ΝΑΖΙ προσχώρησε στις Φωτεινές Δυνάμεις. Οι Εβραίοι απέμειναν εντελώς μόνοι μαζί με τους Χαζάρους ενώ η Cabal θα εξαφανιστεί από προσώπου Γης..
Benjamin Fulford
Towards the end of World War II the Nazi scientists made a significant breakthrough in anti-gravity. From a secret base built in the Antarctic, the first Nazi spaceships were launched in late ‘45 to found the military base Schwarze Sonne (Black Sun) on the dark side of the Moon. This base was to build a powerful invasion fleet and return to take over the Earth once the time was right..
Iron Sky (2012)

Nicos Kastanias

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

Loading...
loading...