Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ!!!ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΣΤΥΝΟMΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ!!![ΦΩΤΟ]ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....




 ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ!!!ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΣΤΥΝΟMΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ!!![ΦΩΤΟ]ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ....








Θλίψη για τον αστυνομικό έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο 38ο χλμ Λεπούρων - Χαλκίδας, έξω από την Ερέτρια. Νεκρός είναι ο 51χρονος αστυνομικός του Α.Τ. Αλιβερίου, Αντώνης Ζαχαριάς...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας και πατέρας δύο παιδιών, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 30χρονος κάτοικος Ερέτριας.

Νεκρός 51χρονος αστυνομικός

Από την σφοδρή σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατος ο 51χρονος αρχιφύλακας Αντώνης Ζαχαριάς που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου. Σημειώνεται ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και οδηγούσε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο.

Ελαφρά τραυματίστηκε ο 30χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.



Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.





Ο άτυχος Αντώνης Ζαχαριάς


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...