Ticker

10/recent/ticker-posts

Κάτσε να διαβάσεις ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Ο ΟΥΡΑΝΟΣ έχει ήδη βάλλει το ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ ΤΟΥ να σας διαλύσει σαν τις μύγες!!!





 Κάτσε να διαβάσεις ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ έχει ήδη βάλλει το ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ ΤΟΥ να σας διαλύσει σαν  τις μύγες!!!






Οφειλόμενη Απάντηση στο 

« οι Αμερικανοί βάζουν τις Ελληνικές Μύγες να επιτεθούν στους Γίγαντες Τούρκους» 


    Κάτσε να διαβάσεις ( αν και αλλόδοξος)  
    Που πας με τόσους κρετίνους  συμβούλους;

Μετά τις δηλώσεις των αγαρηνών– τούρκων  ότι τα Ίμια είναι τουρκικά το κρεσέντο των γειτόνων δείχνει  το νοητικό τους επίπεδο σε κάθετη πτώση.

« Ξαναχτύπησε» ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιτζίτ Μπουλούτ, ο οποίος επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδας την οποία παρομοίωσε σαν… μύγα μπροστά στο «μεγαλείο» της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Μπουλούτ δήλωσε πως δεν αμφιβάλλει καθόλου ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία όσο ο τουρκικός στρατός απασχολείται στη Συρία. «Αλλά η απάντηση της Τουρκίας θα είναι πιο σκληρή».

Και συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν φτάνει σε κανένα σημείο το «μεγαλείο της Τουρκίας, είναι σαν μια μύγα να πολεμάει με έναν γίγαντα», προειδοποιώντας παράλληλα ότι θα ακολουθήσουν τρομακτικές συνέπειες για την Ελλάδα.» http://www.capital.gr/ 14 Φεβρουαρίου 2018

Και τα ισχυρίζεται αυτά ο κρετίνος την στιγμή που ετοιμάζεται να υποδεχτεί ανώτερους Αμερικάνους αξιωματούχους.

 « Καταγράφοντας, τον βασικό στόχο της επικείμενης επίσκεψης του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον στην Άγκυρα, το πρακτορείο Ρόιτερς δεν αποφεύγει να χρησιμοποιήσει τα πιο μελανά χρώματα, κάνοντας λόγο για προσπάθεια αποτροπής της μοιραίας ρήξης στις σχέσεις των δυο νατοϊκών εταίρων.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, η κυβέρνηση Τραμπ επιχειρεί να αποτρέψει το μοιραίο με δύο παράλληλες πρωτοβουλίες τους, τις αμέσως επόμενες ημέρες Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον επισκέπτεται την Άγκυρα στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, όπου θα έχει συζητήσεις με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Οι αντιθέσεις μεταξύ των δύο συμμάχων για το Συριακό και ιδιαίτερα για την αμερικανική βοήθεια στους Κούρδους θα βρεθούν στο κέντρο των διαβουλεύσεων. Επίσης στις 15 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής του Πενταγώνου Τζιμ Μάτις θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Νουρετίν Τσανικλί, στο περιθώριο υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ.»  http://www.athina984.gr/ 13 Φεβρουαρίου 

Γιατί ο Γιτζίτ Μπουλούτ δεν τα λέει στα ίσια στους Αμερικάνους;

Απλούστατα έχει να κάνει πάλι παζάρι με τους Αμερικάνους σε σχέση  με τα ενεργειακά του Αιγαίου και της Κύπρου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Βόρειο Συρία.

Είναι και αυτό σημείο το τι θα επακολουθήσει στην Τουρκία.

Σίγουρα οι Αμερικάνοι δεν μας βάζουν να επιτεθούμε στην Τουρκία.

Βέβαιον  όμως είναι κ. Γιτζίτ Μπουλούτ ότι ο ΟΥΡΑΝΟΣ έχει ήδη βάλλει το ρωσικό στρατήγημα του να σας διαλύσει σαν  τις μύγες.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...