Ticker

10/recent/ticker-posts

ALERT!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ''ΚΑΜΠΑΝΑ'';;;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ!!!


ALERT!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ  Η ''ΚΑΜΠΑΝΑ'';;;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ!!!





 
Επειτα από έκτακτη εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν εκτοξευτηκε πριν λιγο  πυρηνικός βαλλιστικός πύραυλος απο την Ρωσία και καταγράφηκε σε βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με πηγή του υπουργείου, η Μόσχα θα είναι από τους πρώτους στόχους τυχόν πυρηνικής επίθεσης και είναι απαραίτητο να διαθέτει το καλύτερο αμυντικό σύστημα.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...