Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ!!!Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ...ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ -7 ΒΑΘΜΟΥΣ....ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΡΤ 3!!!


ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ!!!Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ  ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ...ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ -7 ΒΑΘΜΟΥΣ....ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΡΤ 3!!!









ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...