Ticker

10/recent/ticker-posts

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6,4R:Κατέρρευσε ξενοδοχείο!!!Φόβοι για πολλά θύματα!!!3 ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6,4R:Κατέρρευσε ξενοδοχείο!!!Φόβοι για πολλά θύματα!!!3 ΒΙΝΤΕΟ!!!





Υπάρχουν παγιδευμένοι στα συντρίμμια
– Εκτεταμένες καταστροφές σε δρόμους

– Ζημιές σε κτήρια και διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Ένα ξενοδοχείο κατέρρευσε μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:50 (τοπική ώρα) στην Ταϊβάν.

Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι το Tongshuai Hotel κατέρρευσε χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Στο σημείο έχουν σπεύσει ομάδες διάσωσης προκειμένου να απεγκλωβίσουν παγιδευμένους μέσα στο κτίριο.


Το βρετανικό δίκτυο BBC μετέδωσε από την πλευρά του ότι ο σεισμός σημειώθηκε στις 23.50 τοπική ώρα.

Το βρετανικό δίκτυο κάνει λόγο για παγιδευμένους ανθρώπους, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες έχουν σημειωθεί μπλακ άουτ στην ηλεκτροδότηση.


Αρχικά το μέγεθος του σεισμού δόθηκε στα 6,2 Ρίχτερ, λίγα λεπτά αργότερα όμως, έγινε διόρθωση, ανεβάζοντας το μέγεθος στους 6,4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 13 χιλιόμετρα ανατολικά της περιοχής Hualian, με εστιακό βάθος μόλις δύο χιλιομέτρων...!

Ο σεισμός ήταν υποθαλάσσιος και έγινε ιδιαίτερα αισθητός ακόμη και στις ακτές τις Κίνας, σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 χιλιομέτρων από την Ταϊβάν.



Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή είχε σημειωθεί άλλος ένας σεισμός εντάσεως 6,1 Ρίχτερ.

Η Ταϊβάν βρίσκεται κοντά στην ένωση δύο τεκτονικών πλακών και είναι ιδιαίτερα σεισμογενείς.

Η ισχυρότερη σεισμική δόνηση των τελευταίων δεκαετιών σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999 με μέγεθος 7,6 Ρίχτερ, στοιχίζοντας τη ζωή 2.400 ανθρώπων.πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...