Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΝ ΕΤΕΙ 2018!!!ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!! 110 δέκα ψηλά δέντρα ΣΤΗΝ μέση εθνικού πάρκου γκρεμίστηκαν ΞΑΦΝΙΚΑ χωρίς να πειραχτούν ΤΑ άλλα δέντρα!!!ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ....Υπερφυσική Δύναμη....[ΒΙΝΤΕΟ]



 
ΕΝ ΕΤΕΙ 2018!!!ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!
110 δέκα ψηλά δέντρα ΣΤΗΝ μέση εθνικού πάρκου γκρεμίστηκαν ΞΑΦΝΙΚΑ χωρίς να πειραχτούν ΤΑ άλλα δέντρα!!!ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ....Υπερφυσική Δύναμη....[ΒΙΝΤΕΟ]



 
Ποια Υπερφυσική Δύναμη Έσπασε και Έριξε Γερά και Υγιή Δέντρα;

Ένα πραγματικά παράξενο και μυστηριώδες περιστατικό έλαβε χώρα: 110 δέκα δυνατά, γερά και ψηλά δέντρα γκρεμίστηκαν χωρίς κανέναν προφανή λόγο.
Ποιά δύναμη θα μπορούσε ενδεχομένως να σπάσει και να ρίξει πάνω από 100 δέντρα στη μέση ενός εθνικού πάρκου χωρίς να πειραχτούν άλλα δέντρα; Πώς μπορεί να συνέβη αυτό όταν κανένα μεγάλο μετεωρολογικό γεγονός δεν καταγράφηκε στην περιοχή;
Αυτό το μυστηριώδες περιστατικό, που συνέβη στις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Ιανουαρίου 2018, στο Εθνικό Ολυμπιακό Πάρκο της πολιτείας της Ουάσινγκτον άφησε σε αμηχανία τους εμπειρογνώμονες του καιρού. Όποια και αν ήταν η δύναμη, που έριξε κάτω δεκάδες μεγάλα δέντρα στο δάσος, δημιούργησε ένα εκκωφαντικό ήχο που τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων που ζούσαν εκεί κοντά.
Βασισμένοι στην εμφάνιση των κατεστραμμένων δέντρων, αρχικά υπέθεσαν ότι ήταν ένας ξαφνικός αλλά σύντομος πολύ δυνατός τοπικός άνεμος. Ωστόσο ένας μετεωρολόγος, ο Cliff Mass, έσκαψε βαθύτερα στην ιστορία και συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ πιο περίπλοκο από αυτό.
Φαίνεται ότι η δύναμη που χρειαζόταν για να χτυπήσει αυτά τα δέντρα θα έπρεπε να ήταν πανίσχυρη αλλά, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, τίποτα δεν έδειχνε συνθήκες τέτοιες που θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει τον ισχυρό αέρα και να τον δικαιολογήσουν.

Ποια Υπερφυσική Δύναμη Έσπασε και Έριξε Γερά και Υγιή Δέντρα; (video)

Μια ακόμα έρευνα σε άλλες μετρήσεις του καιρού απέτυχε επίσης να αποδώσει σημαντικές ενδείξεις για το συμβάν, αν και, με ενδιαφέρουσα προσοχή, ένας σεισμικός καταγραφέας στην περιοχή σημείωσε μία μικρή δόνηση για την οποία πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε από την πτώση των δέντρων καθώς χτύπησαν με δύναμη το έδαφος. (Άραγε, αυτό σημαίνει ότι έπεσαν όλα μαζί, με μιας -και όχι ένα-ένα ή λίγα-λίγα όπως, ίσως, θα περίμενε κανείς;)

Ποια Υπερφυσική Δύναμη Έσπασε και Έριξε Γερά και Υγιή Δέντρα; (video)
Ένας μικρός σεισμός αναφέρθηκε στην ίδια περιοχή την ίδια ημέρα, 27 Ιανουαρίου 2018.

Σύμφωνα με τον Mass, το μοναδικό φαινόμενο του καιρού που θα μπορούσε να σχετίζεται εξίσου με την περίεργη πτώση των δέντρων είναι μια μετωπική ζώνη που χτύπησε την περιοχή λίγο αργότερα το βράδυ -αλλά και αυτή η εξήγηση δεν φαίνεται ικανοποιητική. Η υπόθεση, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρει την σωστή μετεωρολογική της εξήγηση και προκαλεί επι πλέον αμηχανία παρά την σχολαστικότητα του ερευνητή ο οποίος, μάλιστα, είπε γελώντας ότι «ίσως οι εξηγήσεις για εμφάνιση εξωγήινων θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη!»
Ποια Υπερφυσική Δύναμη Έσπασε και Έριξε Γερά και Υγιή Δέντρα; (video) Με αυτή την έστω χαριτωμένη δήλωση, κατά νου, είναι μάλλον θέμα χρόνου, πριν κάποιος προβάλει μια θεωρία σχετιζόμενη με μετεωρίτες που έπεσαν, με κακό χειρισμό ελιγμών ενός UFO, ή ενός μυστικού στρατιωτικού σκάφους που έχασε τον έλεγχο, ή ακόμη και μία μίνι περίπτωση τύπου Τουγκούσκα για την οποία, εκατό και πλέον χρόνια από το συμβάν δεν έχουν δοθεί ικανοποιητικές εξηγήσεις.
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

WHAT Knocked These Trees Down? Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...