5/2/17

ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ!!!« Κύριε, Κάνε με όργανο της ειρήνης!!!Κάνε στη θέση του μίσους, να βάζω την αγάπη!!!Στη θέση της ύβρης, να βάζω την συγγνώμη!!!Στη θέση της πλάνης, να βάζω την πίστη!!!

ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ!!!« Κύριε, Κάνε με όργανο της ειρήνης!!!Κάνε στη θέση του μίσους, να βάζω την αγάπη!!!Στη θέση της ύβρης, να βάζω την συγγνώμη!!!Στη θέση της πλάνης, να βάζω την πίστη!!!« Κύριε, Κάνε με όργανο της ειρήνης. Κάνε στη θέση του μίσους, να βάζω την αγάπη. Στη θέση της ύβρης, να βάζω την συγγνώμη. Στη θέση της πλάνης, να βάζω την πίστη. Στη θέση της διχόνοιας, να βάζω την ένωση. Στη θέση της απελπισίας, να βάζω την ελπίδα. Στη θέση της λύπης, να δίνω τη χαρά. Κύριε, Κάνε να μη ζητώ τόσο να παρηγορηθώ, όσο να παρηγορώ. Να μη ζητώ τόσο να αγαπιέμαι, όσο να αγαπώ. Γιατί όταν δίνουμε λαβαίνουμε. Όταν λησμονούμε τον εαυτό μας, τον ξαναβρίσκουμε. Όταν συγχωρούμε λαβαίνουμε την άφεση. Όταν αποθνήσκουμε, βρίσκουμε την αιώνια ζωή.»
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.