ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!Έρχονται τα ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ!!!«Θα δεχτούμε ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»!!!«Θα αφήσουμε να μπούνε αληθινοί πρόσφυγες!!!Γερμανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Ιταλούς, τρομοκρατημένους πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχουν χάσει στις πατρίδες τους»!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!Έρχονται τα ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ!!!«Θα δεχτούμε ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»!!! «Θα αφήσουμε να μπούνε αληθινοί πρόσφυγες!!!Γερμανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Ιταλούς, τρομοκρατημένους πολιτικούς και δημοσιογράφους που έχουν χάσει στις πατρίδες τους»!!!
 
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, ανακοίνωσε ότι η χώρα είναι έτοιμη να δεχθεί Ευρωπαίους πρόσφυγες, που θέλουν να γλυτώσουν από την πολυπολιτισμική Δύση.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Θα αφήσουμε να μπούνε αληθινοί πρόσφυγες. Γερμανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Ιταλούς, τρομοκρατημένους πολιτικούς και δημοσιογράφους οι οποίοι εδώ στην Ουγγαρία θέλουν να βρουν την Ευρώπη που έχουν χάσει στις πατρίδες τους» και πρόσθεσε: «Οι πολιτικοί που προωθούν την παγκοσμιοποίηση επιδιώκουν να εξαφανίσουν την δημοκρατία της συζήτησης και να την αντικαταστήσουν με μια ‘δημοκρατία’ της πολιτικής ορθότητας. όπου η πραγματική εξουσία, οι αποφάσεις και η επιρροή δεν προέρχονται από εκλεγμένες κυβερνήσεις, αλλά από μη εκλεγμένα παγκόσμια δίκτυα, από γκουρού των μέσων ενημέρωσης και από υπερεθνικούς οργανισμούς».

Εκεί μας έχει καταντήσει η «καραμέλα» της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας. Να νιωθουμε ξένοι στο σπίτι μας…


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.