ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Νομιμοποιεί τον βιασμό ανηλίκων ο Μουζάλας με βάση το «μουσουλμανικό πολιτισμικό μοντέλο»!!!ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Νομιμοποιεί τον βιασμό ανηλίκων ο Μουζάλας με βάση το «μουσουλμανικό πολιτισμικό μοντέλο»!!!ΘΑ
ΦΡΙΞΕΤΕ!!!
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ;;;

 
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ; ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ; 
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΟΥΖΑΛΑ...;;; 

Αναρωτιέμαι, όλα αυτά τα τσόλια, που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τύπους σαν τον Μουζάλα, τον Γαβρόβλου και όλα αυτά τα .... (βάλτε όποια λέξη θέλετε... και την πιο χυδαία... μέσα θα πέσετε), έχουν αντιληφθεί ότι ειναι ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟΥ, ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Αν έχουν και ελάχιστα ψήγματα συναίσθησης του εγκλήματος που έκαναν ψηφίζοντάς τους, ας τινάξουν τα μυαλά τους στον αέρα.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ... ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ...!!!
 
Πρόκειται για τις «ασυνόδευτες νύφες» όπως τις αποκάλεσε ο Γιάννης Μουζάλας.  Πιο απλά, ανήλικα κορίτσια, τα οποία έχουν παντρευτεί ενήλικους πρόσφυγες ή μετανάστες.  Στην Ελλάδα υπάρχουν 70 τέτοιες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή, όπως είπε ο υπουργός  Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Τα ζευγάρια αυτά δεν γίνονται δεκτά από άλλες χώρες της ΕΕ, γιατί ο γάμος τους δεν 
αναγνωρίζεται, εξήγησε ο κ. Μουζάλας, με εξαίρεση την Ιρλανδία. Και εκεί όμως γίνονται  δεκτά με την προϋπόθεση ότι ο σύζυγος θα περάσει από δίκη για βιασμό,  γιατί έχει παντρευτεί ανήλικη.

Την ίδια ώρα όμως, τα κορίτσια αυτά δεν μπορούν να γίνουν δεκτά ούτε ως ασυνόδευτα 
ανήλικα, γιατί έφτασαν στην Ελλάδα συνοδευόμενες από τον σύζυγό τους.

«Στην Ευρώπη το ίδιο που χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για να μην πάρουν το ζευγάρι, 
το χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για να μην δεχτούν ούτε την κοπέλα. 
 
  Εχει φοβερή πολυπλοκότητα το θέμα αυτό και είναι απίστευτο το πώς τα πολιτισμικά μας  μοντέλα μπλέκονται», πρόσθεσε ο κ. Μουζάλας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου  στην οποία ανακοίνωσε μέτρα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. 

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ; ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ; 

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΟΥΖΑΛΑ...;;; 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 
loading...
Από το Blogger.