ΒΟΜΒΑ!!!Βασιλιάς σήμερα; Μην είστε και τόσο σίγουρος, κύριε αρθρογράφε μου, γιατί αν βγάλω τα επίσημα έγγραφα που έφτασαν στα χέρια μου, θα φρίξει το πανελλήνιο!!!Καλλιόπη Σουφλή!!!

Βασιλιάς σήμερα; Μην είστε και τόσο σίγουρος, κύριε αρθρογράφε μου, γιατί αν βγάλω τα επίσημα έγγραφα που έφτασαν στα χέρια μου, θα φρίξει το πανελλήνιο...
Καλλιόπη Σουφλή Με δημοψήφισμα ο ελληνικός λαός τους έδιωξε από τη πατρίδα κι έτσι δεν θα λερώνεται το τιμημένο πηλήκιο των ένστολων που υπηρετούν τη πατρίδα αλλά και η σημαία .

 Μην είστε και τόσο σίγουρος, κύριε αρθρογράφε μου, γιατί αν βγάλω τα επίσημα έγγραφα που έφτασαν στα χέρια μου, θα φρίξει το πανελλήνιο...


Καλλιόπη Σουφλή

Από τον Διονύση Σταμάτη.
 

Πριν 2500χρονια στην αρχαία Ιωνία μαζί με την αρχική έκφραση του θεάτρου ιδέες όπως αυτή της δημοκρατίας αναπτύχθηκαν από τους εκεί έλληνες. 
 
Ο κάθε πολίτης θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στα κοινά κάτι διαφορετικό και αδιανόητο στους λαούς της Ανατολής. 
 
Η υποτέλεια στον αφέντη πορεύονταν από το Θεό και ο βασιλιάς κυβερνούσε με το σόι του. Έτσι δημιουργήθηκε η φάρα των βασιλιάδων που πέρασε και στην Ευρώπη κι έχουμε σήμερα κράτη με ανακταδες. 
 
Ευτυχώς στη χώρα μας αυτό το σκυλοσογο των βασιλιάδων που πέρασε και προκάλεσε τόσα πολλά δεινά δεν υπάρχει πια. 
 
Με δημοψήφισμα ο ελληνικός λαός τους έδιωξε από τη πατρίδα κι έτσι δεν θα λερώνεται το τιμημένο πηλήκιο των ένστολων που υπηρετούν τη πατρίδα αλλά και η σημαία . 
 
Δυστυχώς υπάρχουν κάποια φιλοβασιλικά σταγονίδια που περιμένουν την ώρα και τη στιγμή που ο Γερμανός βασιλιάς Γλυξμπουργκ που κυβέρνησε μέσω της αλλόθρησκης βουδίστριας μάννας του Φρειδερικης να ξανάρθει σαν νέος λυτρωτής για να πληρώνουμε βασιλική πρόνοια πάλι για να περνάει αυτός και τα παιδιά του ωραία πίνοντας σαμπάνια στην υγειά των κορόιδων Ελλήνων . 
 
Εκδιδουν και φυλλάδες με υποσχόμενα όνειρα αλλά αν κάποια φορά ξεμεινετε από χαρτί υγείας μπορείτε με άνεση να το χρησιμοποιήσετε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.