Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

7/10/16

«ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ»!!!ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Shep Smith ΤΟΥ FOX NEWS!!!Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στον αέρα!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

«ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ»!!!ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Shep Smith ΤΟΥ FOX NEWS!!!Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στον αέρα!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στον αέρα!
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αφτιά τους οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τον μετεωρολόγο Shep Smith στο Fox News. Ο Smith περιέγραφε την πορεία του τυφώνα Matthew πάνω από τη Florida. Μιλώντας, λοιπόν, για την ορμή της καταιγίδας κατέληξε σε αδιανόητες εκφράσεις.

Απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, ο μετεωρολόγος είπε: «Εσείς και όλοι όσοι γνωρίζετε είστε νεκροί! Θα πεθάνετε όλοι! Είναι αδύνατον να επιβιώσετε εκτός αν είστε πολύ τυχεροί! Και τα παιδιά σας θα πεθάνουν»!
loading...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More