Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

13/10/16

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Πανευρωπαϊκό τρόμο προκαλεί η δημοσίευση του Russia Today!!!Που κάνει λόγο για εντολή ανατίναξης στα παιδιά Ισλαμιστές που μένουν στην Ευρώπη!!!ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΟΥΝ εκεί που βρίσκονται ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!
Πανευρωπαϊκό τρόμο προκαλεί η δημοσίευση του Russia Today!!!
Που κάνει λόγο για εντολή ανατίναξης στα παιδιά Ισλαμιστές που μένουν στην Ευρώπη!!!ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΟΥΝ εκεί που βρίσκονται ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!
 
Το Ισλαμικό Κράτος έχει δώσει εντολή, σύμφωνα με τους Ρώσους, σε όλους τους μουσουλμάνους που θέλουν να πάνε να πολεμήσουν στη Συρία, να ΜΗΝ το κάνουν, αλλά αντίθετα ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΟΥΝ εκεί που βρίσκονται...!

Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή αρχικά από τη βελγική φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Nieuwsblad που έγραψε το εξής: «Νέοι άνθρωποι δεν καλούνται πλέον να στρατολογηθούν στην Συρία αλλά καλούνται να κάνουν επιθέσεις μέσα στην ίδια τους την χώρα»...

Θυμίζουμε πως οι νέοι μουσουλμάνοι είναι οι πλέον επιρρεπείς στην ισλαμική προπαγάνδα και λόγω ηλικίας και κοινωνικών συνθηκών.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών χωρών βρίσκονται σε συναγερμό και δηλώνουν πως στόχοι είναι: νοσοκομεία, σχολεία και τουριστικά θέρετρα σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

O τρόμος δεν τελειώνει…

voicenews.gr


loading...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More