Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

13/10/16

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ CDC!!!ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ CDC!!!ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!Ο CDC παραδέχεται σε σελίδα που κατέβασε ότι πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου της πολιομυελίτιδας μέσα σε μια 8-ετή διάρκεια, όταν ένα μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με καρκίνο προκαλώντας τον αποκαλούμενο polyomavirus SV40.

Έχει υπολογιστεί ότι 10-30 εκατομμύρια Άνθρωποι έχουν λάβει μια μολυσμένη δόση του εμβολίου SV40. Ο SV40 είναι μια συντομογραφία για τον ιό Simian, ή ιός του πιθήκου 40, ένας Ιός Πολυώματος που βρίσκεται στους πιθήκους και στους ανθρώπους.
Όπως και άλλοι Ιοί Πολυώματος, ο SV40 είναι ένας ιός DNA που έχει βρεθεί ότι προκαλεί όγκους και καρκίνο.

Ο SV40 πιστεύεται ότι καταστέλει τις μεταγραφικές ιδιότητες των καρκινικών- γονιδίων στον άνθρωπο μέσω του Μεγάλου SV40 Τ-αντιγόνου και του SV40 Μικρού Τ-αντιγόνου.

Τα μεταλλαγμένα γονίδια συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό, που οδηγεί σε καρκίνο.

Σχόλιο 1: Δεν μπορεί όλα μα όλα να συμβαίνουν τυχαία;

Σχόλιο 2: Που είναι ο έλεγχος του υπουργείου σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα;

Σχόλιο 3: Αναπάντητα θα παραμείνουν και τα τρία σχόλια..

http://master-lista.blogspot.gr/
loading...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More