Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

19/10/16

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε ο Πολωνός ΥΠΑΜ, Antoni Macherevich για την αναδιάταξη των ρωσικών στρατευμάτων στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας. Το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε 24ωρο συναγερμό, όπως αντιστοίχως και η Ρωσία.

«Η Ρωσία μπορεί να υλοποιήσει στρατιωτική εισβολή σε ένα  από τα κράτη της Βαλτικής στο εγγύς μέλλον»  ανακοίνωσε ο Πολωνός επικεφαλής της στρατιωτικής μονάδας GROM και συνέχισε λέγοντας πως  «η πρόκληση, έτσι είναι πιθανό να γίνει το επόμενο διάστημα ή μήνα από τις ρωσικές δυνάμεις, μετά την εξεύρεση  κάποιου  τεχνητού επεισοδίου από την Μόσχα».

Σίγουρα οι μνήμες της Σοβιετικής Εποχής επηρεάζουν  την κρίση των Βαλτικών χωρών, ωστόσο πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ποτέ ο Πούτιν δεν έχει εκφράσει την πρόθεσή του να επιτεθεί στις Βαλτικές Χώρες. Ποτέ επίσης δεν έχει δράσει κατά του ΝΑΤΟ, παρά μόνο έχει ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

Το μόνο που ελπίζουμε είναι να μην υπάρξει κάποια προβοκάτσια και τελικά εμπλακεί το σύνολο του ΝΑΤΟ και η Ρωσία σε έναν απόλυτα καταστρεπτικό πόλεμο. Πρέπει να επικρατήσει αυτοσυγκράτηση από πλευράς ΝΑΤΟ.
voicenewsloading...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More