18/10/16

ΑΚΟΥΣΤΕ επιτέλους τον ΠΟΥΤΙΝ!!! «Ο πλανήτης βαδίζει σε μία μη ανατρέψιμη κατάσταση»...!!!! [ ΒΙΝΤΕΟ]ΑΚΟΥΣΤΕ επιτέλους τον ΠΟΥΤΙΝ!!! «Ο πλανήτης βαδίζει σε μία μη ανατρέψιμη κατάσταση»...!!!!
«Γνωρίζουμε από έτος σε έτος το τι πρόκειται να συμβεί – και αυτοί γνωρίζουν πως το γνωρίζουμε. Μόνο σε εσάς (ΜΜΕ) λένε απίθανες ιστορίες και εσείς τις «αγοράζετε», διασπείροντάς τες στους Πολίτες των χωρών σας. Με τη σειρά σας εσείς οι άνθρωποι δεν έχετε την αίσθηση του επικείμενου κινδύνου – αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο. Γιατί να μην μπορείτε να καταλάβετε πως ο πλανήτης βαδίζει σε μία μη ανατρέψιμη κατάσταση, ενώ αυτοί προσποιούνται πως δεν συμβαίνει τίποτα; Δεν ξέρω δυστυχώς πώς να σας προσεγγίσω πλέον”... 

Αυτή η δήλωση του Πούτιν (που την βλέπετε στο βίντεο πιο κάτω) προκαλεί αναστάτωση, διότι δείχνει το μέγεθος του κινδύνου για ένοπλη σύρραξη μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, θέμα όμως που τα συστημικά ΜΜΕ επιμελώς το κρύβουν. 
Δεν κάνουμε λόγο για διασπορά πανικού, αλλά για ενημέρωση του κοινού για να γνωρίζει τι γίνεται και να αναλάβει δράση , είτε μέσω εκλογών είτε όποιου άλλου δημοκρατικού τρόπου μπορεί.
voicenewsloading...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.