ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!''ΟΙ Ρώσοι στρατιώτες θα γυρίσουν πίσω σε σακούλες"!!!Έτοιμη για όλα είναι η Ρωσία και δεν διστάζει να δείξει τα "δόντια" της ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ;;;ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!''ΟΙ Ρώσοι στρατιώτες θα γυρίσουν πίσω σε σακούλες"!!!Έτοιμη για όλα είναι η Ρωσία και δεν διστάζει να δείξει τα "δόντια" της ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ;;;


Έτοιμη για όλα είναι η Ρωσία και δεν διστάζει να δείξει τα "δόντια" της στις ΗΠΑ.

Τις τελευταίες ώρες η Μόσχα ανέπτυξε στη Συρία ένα νέο, πιο εξελιγμένο σύστημα άμυνας, το  S-300V4 "Antey-2500". To μεγαθήριο της ανατολικής υπερδύναμης έχει σχεδιαστεί για να καταρρίπτει μικρής και μεσαίας εμβέλειας βαλλιστικούς πυραύλους και συγκεκριμένα, τους Αμερικανικούς τύπου Τοmahawk.
Το υπερσύγχρονο σύστημα αποτελεί εξέλιξη των S-300 και μπορεί να εκτοξεύσει δύο είδη πυραύλων, έναν μικρής εμβέλειας για κατάρριψη αεροσκαφών και έναν μεγαλύτερο που ειδικεύεται στην κατάρριψη μέσης κλίμακας βαλλιστικών πυραύλων. 

Η Ρωσία επανδρώνει τη Συρία και δείχνει στις ΗΠΑ ότι δεν φοβάται μια επερχόμενη σύγκρουση. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη οι ΗΠΑ έχουν προχωρήσει σε ακραίες δηλώσεις που προμηνύουν έναρξη πολέμου, όπως ότι "οι Ρώσοι στρατιώτες θα γυρίσουν πίσω σε σακούλες".
voicenews
loading...
Από το Blogger.