11/10/16

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ!!!Με το χρήμα θα προσπαθήσει να κάνει δούλους του όλους τους ανθρώπους!!!ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ


  ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ!!!Με το χρήμα θα προσπαθήσει να κάνει δούλους του όλους τους ανθρώπους!!!
ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

 
"Θαρθή με πόλεμο, με κακό πολύ ό άνομος και θα υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσκολία. Με το χρήμα θα προσπαθήσει να κάνει δούλους του όλους τους ανθρώπους. "
ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
... Θάναι πρόσωπο παιδάκι μου κακό και δύστροπο, άλλα με εμφάνιση όμορφη για να ξεγελάσει τον κόσμο.
Θα κάνει ψεύτικα θαύματα με την βοήθεια της επιστημονικής μαγείας και οί άνθρωποι πού έχουν χλιαρή πίστη ή δεν πιστεύουν θα βάλουν το μυαλό τους πού θα το έχει σκοτίσει αυτός για να μην καταλάβουν.
Προσοχή μεγάλη χρειάζεται. Το έλεος του Χριστού τις ήμερες του Αντίχριστου τέρατος θα ρέει στο δρόμο, δηλαδή τόσο άμεση θα είναι ή αγάπη Του και ή βοήθεια Του.
Θαρθεί με πόλεμο, με κακό πολύ ό άνομος και θα υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσκολία. Με το χρήμα θα προσπαθήσει να κάνει δούλους του όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτόν τον ψεύτη, διότι δεν μπορεί να ισιώσει ό κόσμος από μόνος του. Θα πάθουμε για να μάθουμε τι κακό κάναμε πού είμαστε μακριά από τον Χριστό.

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
...  Παιδί μου στην θεία λειτουργία που θα γίνει στην Αγια   Σοφιά   θα   πάω   μου   είπε   ό   Αρχάγγελος Μιχαήλ, αλλά δεν μου πε το πως θα πάω.

ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.
... Να μην το ξεχάσετε ποτέ, ή Ορθοδοξία θα λάμψη ξανά, και ή Ελλάδα μας θα πάρει την θέση πού της αξίζει στην ανθρωπότητα.

+++


loading...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.