13/10/16

ΤΩΡΑ!!!«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ!!!Σε ενίσχυση και γιγάντωση του σώματος της ακτοφυλακής στο Αιγαίο προχωρεί η Τουρκία!!!


ΤΩΡΑ!!!«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ!!!Σε ενίσχυση και γιγάντωση του σώματος της ακτοφυλακής στο Αιγαίο προχωρεί η Τουρκία!!!Σε σημαντική κίνηση ενίσχυσης και γιγάντωσης του σώματος της ακτοφυλακής στο Αιγαίο προχωρεί η Τουρκία, εν όψει όπως προδιαγράφεται, σημαντικών εξελίξεων στην περιοχή.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην περαιτέρω σημαντική αύξηση των ενόπλων της τουρκικής ακτοφυλακής με την απόκτηση 50 νέων αξιωματικών που θα αναλάβουν αμέσως υπηρεσία, συν 105 υπαξιωματικών και 635 ειδικευόμενων αντρών που θα υπηρετούν στα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής.

Η κατάταξη των νέων αυτών στελεχών θα αρχίσει από τις 17 Οκτωβρίου, σύμφωνα με προκήρυξη της τουρκικού υπουργείου Άμυνας και η τελική επιλογή των υποψηφίων για την κατάταξη θα γίνει στις 31 του μηνός, δηλαδή με ταχύτατους ρυθμούς καθώς όπως αναφέρεται οι ανάγκες της ακτοφυλακής στον ευαίσθητο αυτό χώρο είναι πολύ μεγάλες.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάταξη στο σώμα της τουρκικής ακτοφυλακής, όπως τονίζεται στη προκήρυξη, είναι η μη συμμετοχή ενεργά σε κάποιο πολιτικό κόμμα και φυσικά η κατάλληλη εκπαίδευση που θα πιστοποιείται κατάλληλα.
Όπως φαίνεται το παιχνίδι στο Αιγαίο «χοντραίνει», ενώ οι τουρκικές αμφισβητήσεις για τον εθνικό μας χώρο πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα.
Κατά τα άλλα εμείς θα… ασχολούμαστε με τις τηλεοπτικές άδειες!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


loading...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.