ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!Η ΡΩΣΙΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ!!!Η ΡΩΣΙΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ!!!

Την Κρήτη επιλέγουν Ρώσοι κοσμοναύτες για την αποκατάσταση τους, αφού είναι η τρίτη φορά που Ρώσοι παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα αποκατάστασης που γίνεται στο συγκεκριμένο νησί.

Πρόκειται για τους Όλεγκ Σκρίποτσκα και Αλεξέι Οβτσίνιν, οι οποίοι παρέμεναν για 6 μήνες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έφτασαν στην Ελλάδα πριν λίγες ήμερες."Η Κρήτη είναι ένα υπέροχο νησί και γίνεται αγαπημένος προορισμός των κοσμοναυτών καθώς διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα στην αποκατάσταση της υγείας μας επιστρέφοντας στη γη από το διάστημα. Η Κρήτη είναι ένα υπέροχο νησί, το βλέπουμε από το διάστημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το επισκεπτόμαστε και απολαμβάνουμε την φιλοξενία και τις ομορφιές του", δήλωσαν ενθουσιασμένοι στον Περιφερειάρχη Κρήτης. Σταύρο Αρναουτάκη, που τους υποδέχτηκε.Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που δύο κοσμοναύτες έρχονται ταυτόχρονα, σημάδι που δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει η Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία στο νησί, στο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του.
voicenews
loading...
Από το Blogger.