ΤΩΡΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Ραββίνος αποκαλύπτει ότι ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ ξεκίνησε και ότι ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ Μεσσίας είναι εδώ!!!!«Ολοι είναι έτοιμοι και περιμένουν τη δημόσια αποκάλυψη του Μεσσία.»!!!Το τελικό αποτέλεσμα από την σύγκρουση,που είναι κοντά,δεν το φαντάζεστε!!![ΦΩΤΟ]


ΤΩΡΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Ραββίνος αποκαλύπτει ότι ο πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ ξεκίνησε και ότι ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ Μεσσίας είναι εδώ!!!![ΦΩΤΟ] 

 


Το τελικό αποτέλεσμα από την σύγκρουση,που είναι κοντά,δεν το φαντάζεστε!
Η ανταμοιβή θα είναι η εμφάνιση του Μεσσία! (Αντίχριστος).

ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ  ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΙ ΕΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΑΣ.


ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΩΡΟΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και μην βρεθεί κανείς να με κατηγορήσει για... ρατσισμό, γιατί κάθε φωνή κατά των σατανικών εβραίων, είναι φωνή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑΡΟΤΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Μόλις λίγες ημέρες πριν από το εβραϊκό νέο έτος, ο Ραβίνος Nir BenArtzi,αποκάλυψε σε χιλιάδες ακροατές στο Ισραήλ,το Θε’ι’κό σχέδιο για τον κόσμο,την Ευρώπη,η οποία θα δεχθεί Μουσουλμάνους πρόσφυγες ξανά,μετά το χάος που θα δημιουργηθεί στη Συρία και θα επεκταθεί στα Δυτικά,τις Αμερικάνικες εκλογες που θα φερουν την καταστροφή στους Ιουδαίους της Αμερικής, και το ρόλο του Ισραήλ που θα γίνεται όλο και μεγαλύτερος στη διάρκεια των γεγγονότων.

Το τελικό αποτέλεσμα από την σύγκρουση,που είναι κοντά,δεν το φαντάζεστε!Η ανταμοιβή θα είναι η εμφάνιση του Μεσσία!(Αντίχριστος).

«Ολοι είναι έτοιμοι και περιμένουν τη δημόσια αποκάλυψη του Μεσσία.»γράφει ο Ραββίνος στην ιστοσελίδα του.Rabbi Nir Ben Artzi.

«Ολοι κατανοούν και γνωρίζουν ότι ο Μεσσίας πλέον είναι ενεργός».σημειώνοντας ότι όλα τα παγκόσμια γεγονότα αυτού του έτους, είναι απλώς Πρελούδια,και υπαινίχθηκε ότι θα έρθει.

Ο Ραβίνος Ben Artzi, έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς επειδή μιλά για τις προφητείες,και προειδοποίησε για το επικείμενομεσσιανικό πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ.
 
Η Συρία είναι μόνο η αρχή και ο πόλεμος θα εξαπλωθεί. 
Η Συρία είναι σκουπιδότοπος που θα βλάψει όσες χώρες έχουν εμπλακεί σε αυτό τον πόλεμο. 
 
Η Αμερική και η Ρωσία θα συγκρουστούν στη Συρία και θα καούν.Θα βρεθούν σε τέλμα. 
Η Συρία θα γίνει έρημος που όλο θα μεγαλώνει και θα επηρρεάζει όσους έρχονται κοντά.

«Οι ηγέτες θα καταστρέψουν τους λαούς και τα έθνη θα καταστρέψουν τουςηγέτες τους, εξαιτίας 
αυτής της κατάστασης» προέβλεψε, ο ραβίνος, σημειώνοντας ότι η κρίση ήδη απειλεί να καταπιεί τη γειτονική Τουρκία.
Η κατάσταση έχει ήδη οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις μεταξύ Τουρκίας,και Ρωσίας.
Ο πόλεμος θα γίνει μαζικός με τρομακτικά διεθνείς επιπτώσεις,συμπεριλαμβανομένων των προσφυγικών κρίσεων, συνέχισε ο Ραββίνος Artzi Μπεν, και προειδοποίησε την Ευρώπη ότι το προσφυγικό ρεύμα από τη Συρία που δέχτηκε μέχρι τώρα, είναι μόνο ένα μικρό προοίμιο για το τι θα επακολουθήσει.

Είχε προβλέψει ότι μια επανάσταση στην Τουρκία, θα στείλει «δεκάδες  εκατομμύρια»  προσφύγων
από τη μουσουλμανική χώρα στην Ευρώπη.
 
Στη συνέχεια, είπε, «η Ευρώπη θα γίνει μια μουσουλμανική Ήπειρος και οι άνθρωποι θα την εγκαταλείψουν σαν να έχει πάρει πυρκαγιά
Η συνεχιζόμενη ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι ήδη ένα κρίσιμο ζήτημαπου αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες που, αφούυποδέχτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες  μουσουλμάνων προσφύγων στις χώρεςτους ,το περασμένο έτος,μετά είδαν τις Ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο Ραββίνος Artzi Μπεν αναφέρθηκε επίσης στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ,στην ομιλία του, συμπεριλαμβανομένης μιας ασυνήθιστης προειδοποίησης στους αμερικανούς Εβραίους.
«Στις επερχόμενες εκλογές είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ  Πρόεδρος θα είναι εκείνος που επιλέγει ο Θεός, επέμεινε.«Μπορούν να πουν τι θέλουν, κάνουν ό, τι μπορούν, αλλά αυτός που θαεκλεγεί είναι εκείνος που αγαπά τους Εβραίους στο Ισραήλαλλά μισεί τουςΕβραίους στην  Αμερική.

Που είναι η μεγάλη έκπληξη που θα συμβεί Ο ραβίνοςπροειδοποίησε αβέβαιο όρο, «όποιον αγγίξει το Ισραήλ, θα εξαφανιστεί απότον κόσμο. Θα πληγεί αμέσως με σεισμούς, πυρκαγιές, πλημμύρες και καταιγίδες. Η Χαμάς και οι Παλαιστίνιοι έχουν τόσα πολλά, αλλά δεδομένου ότι δεν αφήνουν το Ισραήλ στην ειρήνη, στο τέλος θα φύγουν   χωρίς τίποτα
Είδατε όταν τον Ιούνιο ο Γάλλος ηγέτης ζήτησε την ίδρυση του Παλαιστινιακού κράτους μέσα στα δικά μας σύνορα,στη συνάντηση στο Παρίσι,μαζί με άλλου ηγέτες από όλο τον κόσμο,και είδατε τη βροχή που άρχισε να πέφτει και τον Σηκουάνα που άρχισενα πλημμυρίζει.

Εντός 24 ωρών, το Παρίσι υπέστη τη χειρότερη πλημμύρα στα τελευταία  30 χρόνια.  
 
Μετά τις ολέθριες προβλέψεις του, ο ραβίνος αναφέρθηκε στην άφιξη του Μεσσία.  
 
Ολοι,ακόμα και οι Πατριάρχες,περιμένουν τον Μεσσία.Ολοι περιμένουν την επίσημη εμφάνισή του.

Αλλά η ακριβής ημερομηνία είναι γνωστή μόνο από το Θεό», δήλωσε οΡαββίνος Artzi Μπεν. «Όλες οι δυσκολίες που έρχονται στο Ισραήλενώβρίσκεται σε αναμονή, είναι γραφτό να καθαρίσουν, φέρνοντας την ώρα γιατην αποκάλυψη του Μεσσίαακόμα πιο κοντά
 
 http://www.breakingisraelnews.com/76487/war-gog-magog-happening-eyes-middle-east-europe-says-rabbi/
 

Πηγή


loading...

Από το Blogger.