30/10/16

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΪΝΤΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ!!!


Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΪΝΤΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ
 


H Παναγία η Σαιντανάγια στην περιφέρεια Δαμασκού της Συρίας θεράπευσε την κόρη της πριγκίπισας Αικατερίνης Agaه khan που έλκει την καταγωγή της από την γνωστή αριστοκρατική ελληνορθόδοξη οικογένεια του Λιβάνου Sursock που προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη που πήγε στην ελληνορθόδοξη μονή για να την ευχαριστήσει.
Στη Συρία επήλθε αυτό το θαύμα.Η πριγκίπισα επισκέφθηκε συντετριμένη τη μονή από τη θλίψη καθώς η κόρη της Victoria ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι και δεν υπήρχε ελπίδα θεραπείας γι αυτήν.Αλλά δεν διέφυγε ο πόνος της της μέριμνας και της στοργής της Παναγίας Seidnaya.Η μάνα πριγκίπισα ζήτησε με πίστη και δάκρυα από τη Βασίλισσα του κόσμου την Κυρία του παντός να θεραπεύσει το παιδί της.όλη η οικογένεια μετείχε στην οδύνη της ασθένειας.


Με την βοήθεια της Παναγίας Σαιντανάγιας η κόρη θεραπεύθηκε και η χαρά επέστρεψε στην οικογένεια εκ νέου.
Η πριγκίπισα έσπευσε στην μονή της Παναγίας τη Δευτέρα 27 Απρίλη 2010 με τα παιδιά της Αλέξανδρο και Nικόλαο και φίλους για να ευχαριστήσει με δώρα και προσευχές.Με δάκρυα χαράς αυτή τη φορά έλαμπε το πρόσωπό της.Η Παναγία Seidnaya για μια ακόμη φορά εισάκουσε το αίτημα.truetales.paranormalarabia

dimpenews.com
loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.