Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

7/10/16

ΤΩΡΑ!!!ΔΗΛΩΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σ. Λαβρώφ έρχεται εσπευσμένα στην Ελλάδα!!!ΤΩΡΑ!!!ΔΗΛΩΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σ. Λαβρώφ έρχεται εσπευσμένα στην Ελλάδα και στέλνει σαφές μήνυμα στην Τουρκία. «χαίρομαι που στην Αθήνα υπενθυμίζουν τη ρωσική συμβολή ως την πιο σημαντική στιγμή στην απόκτηση της ανεξαρτησίας της Ελλάδας» είπε ο Ρώσος ΥΠ.ΕΞ.

Βλέπετε σήμερα η προτομή του Ιωάννη Καποδίστρια (1776-1831), πληρεξουσίου Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, παρουσιάστηκε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, ένα σαφές και ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η τουρκική προκλητικότητα έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα ο Ρώσος ΥΠ.ΕΞ να ‘τσακιστεί’ να έρθει στην Αθήνα για να στηρίξει το Μαξίμου, ενώ ο Σύριζα 'Αγρόν Ηγόραζε'…

Τι λέει στην ουσία ο Λαβρώφ, εκ μέρους του Πούτιν;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…
voicenews
loading...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More