ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ επιχείρησαν να ΠΕΡΑΣΟΥΝ τον ΕΒΡΟ!!!


ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ επιχείρησαν να ΠΕΡΑΣΟΥΝ τον ΕΒΡΟ!!!


Τα ελληνικά σύνορα, που είναι και ευρωπαϊκά δεν είναι διάτρητα, όπως πολλοί ‘εταίροι’ μας πιστεύουν λόγω της προσφυγικής κρίσης...
Αντίθετα οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι παρούσες και μας προστατεύουν νυχθημερόν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως σήμερα και ξεκινά και η μεγάλη Άσκηση «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016», απόδειξη των δυνατοτήτων που έχει ο ελληνικός στρατός.

Στο σημείο αυτό, λοιπόν, αξίζει να θυμίσουμε πως ο τουρκικός στρατός κάνει επανειλημμένες ασκήσεις διάσχισης του ποταμού Έβρου, χωρίς επιτυχία. 

Μάλιστα στην τελευταία αυτή άσκηση, κόντεψαν να πνιγούν...!

Το βίντεο είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και έκανε τον πλανήτη να γελά, με το πάθημα των Τούρκων στρατιωτών. φυσικά το Υπουργείο Αμύνης της Τουρκίας φρόντισε να το κατεβάσει. Σε αυτό βλέπαμε το γεφυροφόρο άρμα μάχης Μ48Α3 του τουρκικού Μηχανικού που επιχείρησε να διαβεί την ποταμό σε μια κλασική άσκηση ζεύξης υδάτινου κωλύματος. Όχι μόνο απέτυχε οικτρά αλλά και παραλίγο να πνιγούν οι 4 χειριστές αυτού.

Φανταστείτε τώρα σε περίπτωση εισβολής, πως απέναντι τους θα είχαν τον ετοιμοπόλεμο ελληνικό στρατό, έτοιμο να τους γαζώσει...

 voicenews

loading...
Από το Blogger.