24/10/16

"ΣΕΙΣΜΟΣ 7,6 ΡΙΧΤΕΡ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΟΡΘΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"!!!! Μεγάλος σεισμός 7,6 της κλίμακας Ρίχτερ πρόκειται να πλήξει την Κωνσταντινούπολη στο προσεχές χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον γνωστό διεθνώς Γάλλο καθηγητή σεισμολογίας, Prof Le Pichon!!! Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΥΚΝΑ ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ... ΛΙΒΑΝΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!!
"ΣΕΙΣΜΟΣ 7,6 ΡΙΧΤΕΡ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΟΡΘΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"!!!! Μεγάλος σεισμός 7,6 της κλίμακας Ρίχτερ πρόκειται να πλήξει την Κωνσταντινούπολη στο προσεχές χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον γνωστό διεθνώς Γάλλο καθηγητή σεισμολογίας, Prof Le Pichon!!!
 Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ  ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΥΚΝΑ ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ... ΛΙΒΑΝΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!!
Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ  ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΥΚΝΑ ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ... ΛΙΒΑΝΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ...


Μεγάλος σεισμός 7,6 της κλίμακας Ρίχτερ πρόκειται να πλήξει την Κωνσταντινούπολη στο προσεχές χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον γνωστό διεθνώς Γάλλο καθηγητή σεισμολογίας, Prof Le Pichon, που κάνει έρευνες αυτές τα μέρες σε συνεργασία με το τουρκικό σεισμολογικό κέντρο του Marmara. Αλλά τι πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Γάλλος σεισμολόγος δήλωσε πως μόνο η Αγία Σοφία θα αντέξει σε μια τόσο μεγάλη σεισμική δόνηση.

Σε μια μακροσκελή συνέντευξη που έδωσε ο Γάλος σεισμολόγος στον τουρκικό τύπο, ανέφερε ότι το μεγάλο ρήγμα του Μαρμαρά έχει ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά τόσο έντονα μετά τον σεισμό του 1999 και αναμένεται στο αμέσως πρόσεχες χρονικό διάστημα να δώσει ένα μεγάλο σεισμό, μέχρι 7,6 ρίχτερ, που θα είναι εξόχως καταστρεπτικός για τον αστικό ιστό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Prof Le Pichon σε συνεργασία με τους Τούρκους σεισμολόγους, Celal Şengör και Tuncay Taymaz, επέστησε την προσοχή στις συνέπειες από ένα τόσο μεγάλο σεισμό που θα πλήξει την Πόλη, ενώ σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των ερευνών τους που άρχισαν από το 2001, το πιο ασφαλές μέρος σε όλο τον αστικό ιστό είναι η Αγία Σοφία και ο περίγυρος της, γεγονός που δείχνει πως δεν επιλέγηκε τυχαία αυτός ο χώρος για να κτιστεί το μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό αριστούργημα του Χριστιανισμού της Ανατολής.

+++

anargyros61


loading...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.