ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΜΑΘΙΟΥ!!!Στη Φλόριδα έφτασε ο τυφώνας τέρας Μάθιου έχοντας ήδη αφήσει πίσω του 340 νεκρούς!!!ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ]ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΜΑΘΙΟΥ!!!Στη Φλόριδα έφτασε ο τυφώνας τέρας Μάθιου έχοντας ήδη αφήσει πίσω του 340 νεκρούς!!!ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ]
 
Στη Φλόριδα έφτασε ο τυφώνας – τέρας Μάθιου που συνοδεύεται από ισχυρές βροχές και ανέμους, έχοντας ήδη αφήσει πίσω του 340 νεκρούς στην Καραϊβική και μεγάλες υλικές καταστροφές.

Ήδη περισότερα από 240.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στη Φλόριδα και 7 εκατομμύρια μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπα με διακοπές.
 Ο Μάθιου μπορεί να απορροφήσει ή να συνδυαστεί με τον τυφώνα Νικόλ ο οποίος δημιουργήθηκε ανοικτά της Βερμούδα. Συνολικά 26 εκατομμύρια άτομα μπορούν να επηρεαστούν από το χτύπημα του Μάθιου σε όλο το μήκος των ακτών.
Εξαιτίας του τυφώνα έκλεισαν τα γνωστά θεματικά πάρκα του Ουόλτ Ντίσνει, τα στούντιο Γιουνιβέρσαλ και το Σιγουόρλντ, ενώ σε κατάσταση συναγερμού είναι και το Ακρωτήριο Κανάβεραλ.  Φόβοι υπάρχουν ότι στο δρόμο του τυφώνα θα βρεθούν δύο πυρηνικοί σταθμοί καθώς και ένα θέρετρο συμφερόντων του Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, οι ειδικοί τονίζουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος καταστροφής ανάλογος με το 2011 στην Ιαπωνία όταν ο πυρηνικός σταθμός Φουκουσίμα καταστράφηκε όταν χτυήθηκε από τσουνάμι. Κλειστά παραμένουν και αεροδρόμια της περιοχής με αποτέλεσμα να έχουν ακυρωθεί πολλά δρομολόγια.
Ήδη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει κηρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τη Φλόριδα, την Τζόρτζια και τη Νότια Καρολίνα. Μάλιστα σε Φλόριδα, Νότια Καρολίνα και Βόρεια Καρολίνα έχει κινητοποιηθεί ο στρατός.
 Ο Αμερικανός πρόεδρος μάλιστα προειδοποίησε: “Θέλω να ω στους πολίτες ότι πρόκειται για σοβαρή καταιγίδα. Αν υπάρχει εντολή εκκέντωσης στην περιοχή σας πρέπει να την πάρετε σοβαρά. Να θυμάστε ότι μπορεί πάντα να ξαναχτίσετε. Μπορείτε να επισκευάσετε. Δεν μπορείτε να επανεφέρετε μια ζωή αν χαθεί και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχουν απώλειες ανθρώπινων ζωών ή να τεθεί η ζωή τους σε κίνδυνο σε αυτές τις περιοχές.
 Οι κάτοικοι της Φλόριδα πολλοί από τους οποίους αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους κλήθηκαν από τις Αρχές να μείνουν μακριά από τα παράθυρα και τις πόρτες. Πολλοί ήταν και εκείνοι που δεν δίστασαν λεπτό και έσπευσαν στα ειδικά καταφύγια που έχουν στηθεί.
 Ο τυφώνας είναι ο πιο ισχυρός που απείλησε την ακτή του Ατλαντικού για περισσότερο από μια δεκαετία και μπορεί να είναι ο πιο καταστροφικός που πλήττει τη βόρεια και ανατολική Φλόριδα σε 118 χρόνια.
loading...
Από το Blogger.