Εκρηκτικός!!! O Β.Πούτιν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!!! [ΒΙΝΤΕΟ]


Εκρηκτικός!!! O Β.Πούτιν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!!!  [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνέντευξη στο Bloomberg έδωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κα τα είπε όλα "έξω από τα δόντια", αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, την ισχύ που έχει και ότι δεν έχει ανάγκη να κολακέψει κανέναν, αφού δεν δίστασε να "κολλήσει στον τοίχο" τον δημοσιογράφο και εκπρόσωπο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, John Micklethwait.

Σε ερώτηση του αν η Ρωσία θα αντάλλαζε τις  Κουρίλες νήσους και το Καλίνινγκραντ, ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε: "Η Ρωσία δεν ανταλλάσει εδάφη αλλά κοιτάει για συμφωνίες που συμφέρουν και τις δυο πλευρές".

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε, μάταια, να παρουσιάσει τον Πούτιν ως έναν εχθρό της Ευρώπης, ρωτώντας τον θέλει αν καταρρέυσει η Ευρωζώνη. 

Και πάλι, ο πρόεδρος της Ρωσίας, μίλησε σκληρά και με πλήρη ειλικρίνεια απέκρουσε τη αντιρωσική προπαγάνδα, καθώς ευχήθηκε "καλή τύχη" στους ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών και ευχήθηκε η ευρωπαϊκή οικονομία να ανακάμψει σύντομα. 
Αξιοσημείωτα ήταν και όσα είπε περί της κόντρας που υπάρχει με τις ΗΠΑ:  "Αν θέλετε επανάληψη της Κρίσης της Κούβας θα την έχετε".

"Αν η Αμερική προσπαθήσει να μας ξεφορτωθεί, θα επιβιώσουμε και ποιος ξέρει ποιος θα χάσει τα περισσότερα με μια τέτοια προσέγγιση".
ΠΗΓΗ


Από το Blogger.