ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ!!!Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΠΛΕΟΝ!!!ΤΟ ΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! Αν η Μόσχα το θελήσει τίποτε δεν θα πετάει στον τουρκικό εναέριο χώρο!!!ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ!!!Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΠΛΕΟΝ!!!ΤΟ ΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!
Αν η Μόσχα το θελήσει τίποτε δεν θα πετάει στον τουρκικό εναέριο χώρο!!!
 
Σοκ και δέος σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν: H Ρωσία παρέδωσε αιφνιδιαστικά βαλλιστικά συστήματα Iskander-M στην Αρμενία μαζί με α/α συστήματα Buk M2, S-400 και Smerch MRLS. Το σοκ είναι μεγάλο γιατί ολόκληρο το Αζερμπαϊτζάν μαζί όλη την ανατολική Τουρκία είναι στο στόχαστρο.
Τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα καθώς σε χάρτες  μαζί με τα α/α συστήματα S-400 σε Συρία-Αρμενία-Κριμαία δημιουργούν μια ζώνη Α2ΑD (anti access- area denial) που καλύπτει ολόκληρη την Τουρκία!
Φυσικά από τον χάρτη που δημοσιεύτηκε και προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στο ΝΑΤΟ και στη Τουρκία λείπουν φυσικά οι ελληνικοί S-300. Το γιατί μάλλον δεν θέλει εξήγηση…
Τα γεγονότα αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Valery Gerasimov, είπε στον Τούρκο ομόλογο του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Άγκυρα ότι οι τουρκικές πράξεις στην Συρία είναι παράνομες μαζί με την επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη»!
«Ανάμεσα στα πράγματα που συζητήθηκαν ήταν και οι τουρκικές δράσεις στην Β.Συρία. Επιπλέον τονίστηκαν τα στρατιωτικά και πολιτικά ρίσκα μιας περαιτέρω επέκτασης της επιχείρησης.
Ακόμη είναι άγνωστο τι απάντησε η τουρκική πλευρά.
Η Τουρκία βρίσκεται στα «σχοινιά» μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Ο σημερινός βομβαρδισμός θέσεων του FSA και των δικών της δυνάμεων δείχνει ότι τα χειρότερα έρχονται…
Αν η Μόσχα το θελήσει τίποτε δεν θα πετάει στον τουρκικό εναέριο χώρο…
 
Toυ Βασίλη Καπούλα
πηγη
Από το Blogger.