ΤΩΡΑ!!!ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ!!!


ΤΩΡΑ!!!ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ!!! Τώρα σημειώνεται υπερκακοκαιρία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με αναφορές από κατοίκους περιοχών στο Greek-Weather.Org, για πλημμύρες σε σπίτια και αυλές.
Αυτή την ώρα έντονες και επικίνδυνες βροχοπτώσεις λαμβάνουν χώρα στην Θεσσαλονίκη όπου το ύψος της βροχής έχει ξεπεράσει πλέον τα 40 χιλιοστά με αναφορές να κάνουν λόγο για πλημμύρες σε μαγαζιά στο κέντρο της πόλης αλλά και στα ανατολικά και δυτικά προάστια, ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν αυτή την ώρα και σε περιοχές της δυτικής και νότιας Πελοποννήσου αλλά και του Ιονίου πελάγους όπου βρέχει ασταμάτητα με το ύψος της βροχής να ξεπερνάει τα 150 χιλιοστά !!
Το Greek-Weather.Org ήταν το μόνο site αλλά και μετεωρολογικός ιστός που είχε προβλέψει ήδη από το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου πως αυτό το βαρομετρικό χαμηλό θα δώσει τόσο έντονα και επικίνδυνα φαινόμενα. Δείξτε προσοχή ως σήμερα το απόγευμα όπου και σταδιακά τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση.Από το Blogger.