ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ!!!ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ!!!ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

Παραθέτω προεκλογική ομιλία του κ. Ν. Τράμπ που έδωσε την 9-7-2016 ενώπιον απόστρατων Αμερικάνων στην Πενσιλβανία.
Από το 12ο λεπτό της ομιλίας του μιλάει ξεκάθαρα για την αποτυχία των ΗΠΑ στο μεσανατολικό και θέτει ως σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνη την Χίλαρι Κλίντον η οποία εξάλλου ήταν κι ΥΠΕΞ το 2009 όταν άρχισε το χάος. Ο Τράμπ κατηγορεί την Χίλαρι για την Λιβύη, το Ιράκ, την ανάδυση του Ιράν ως τοπικής υπερδύναμης που θα απορροφήσει το Ιράκ και τα κοιτάσματα του και την εν γένει ανατροπή των κοσμικών καθεστώτων και την διαδοχή τους από ισλαμιστές και το ισλαμικό κράτος, αλλά κυρίως κατηγορεί την Χίλαρι και Ομπάμα για την απώλεια της μαχητικής ισχύος και την πλήρη και πρωτοφανή αποδυνάμωση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.Σαν πρώτο στόχο όταν εκλεγεί πρόεδρος θέτει την καταπολέμηση το ISIS και του Ισλαμικού Κράτους
Αυτό το οποίο όμως αποτελεί είδηση είναι η απαρίθμηση των δεινών της αμερικανικής πολεμικής μηχανής και η αποδυνάμωση της απο την προεδρία Ομπάμα .Ο Τράμπ λέει ότι για πρώτη φορά από το τέλος του Β΄ΠΠ. Οι Αμερικανικές Ε.Δ έχουν το μικρότερο μέγεθος από το 1940.
Υπενθυμίζεται ότι η Αμερική πριν την είσοδο της στον Β'ΠΠ δεν διέθετε αξιόλογες Ε.Δ , παρά μόνο κάποιες πεζές μονάδες με αναχρονιστικό οπλισμό και δόγμα.Οι ΗΠΑ κυριολεκτικά επανίδρυσαν τις Ε.Δ τους , τις επανεφήυραν στην ουσία μέσα σε διάστημα ενός χρόνου. Αυτό εννοεί και ο  Τράμπ όταν λέει ότι οι σημερινές ΕΔ των ΗΠΑ είναι στο μέγεθος των προπολεμικών.Ειδικά για το πολεμικό ναυτικό τα μεγέθη είναι απογοητευτικά Σύμφωνα με τον Τράμπ το πολεμικό ναυτικό έχει πέσει στα μεγέθη που είχε το 1915 !!! Από τα 592 πλοία επί εποχή Ρ. Ρέιγκαν έχει πέσει στα 276 σήμερα.Το ναυτικό χρειάζεται ακόμα 308 πλοία για να εκτελέσει την αποστολή του σύμφωνα με τον Τράμπ Η δε πολεμική αεροπορία βρίσκεται από πλευράς μεγεθών σε αντιστοιχία με αυτά του 1945 !!!Ο μέσος όρος ηλικίας των αεροσκαφών είναι τα 27 χρόνια και χαρακτηριστικά ο Τράμπ λέει ότι τα 2ης γενιάς Β52 βομβαρδιστικά τα οποία πετούσαν οι πατεράδες των σημερινών Αμερικάνων είναι ακόμα και σήμερα σε υπηρεσία.Από τους 553 χιλιάδες προσωπικού των ΕΔ ΤΟ 2009  σήμερα υπηρετούν 479 χιλιάδες .Το σώμα των πεζοναυτών από τους 202 ,000 προσωπικού έχει πέσει στους 180,000 Ο Ομπάμα σχεδιάζει να μειώσει περαιτέρω την οροφή του προσωπικού στις 450,000
Ο κ.Τράμπ είπε ότι παρόλο που οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την άμυνα αντιπροσωπεύουν μόνο το 1/6 του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού η περικοπή του αμυντικού προϋπολογισμού ήταν κοντά στο 50%.
Ο Τράμπ έδωσε έμφαση στο ότι πρέπει  οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ να τηρήσουν την υποχρέωση για την διάθεση του 2% του ΑΕΠ τους για αμυντικές δαπάνες.Αυτό θα έχει ενδιαφέρον για χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία που δεν μπορούν.Ο Τράμπ δηλώνει ότι η παράβαση του κανόνα αυτού δείχνει ασέβεια προ τις ΗΠΑ και την προσπάθεια που κάνουν για την παροχή ασφάλειας στα μέλη του ΝΑΤΟ, υπονοώντας την προστασία από την Ρωσία . Γερμανία, Ιαπωνία, Ν.Κορέα θα πρέπει να πληρώσουν ακόμα περισσότερο για την ασφάλεια που τους παρέχεται από τις ΗΠΑ.Οι χώρες αυτές είναι πετυχημένες οικονομικά και όμως , λέει ο Τράμπ, η Αμερική επιδοτεί την ασφάλεια τους.
Ο κ. Τραμπ δίνει έμφαση και σε προσδοκώμενα κέρδη από τις εξαγωγές αερίου, προσδοκά 36 δις δολάρια από τις εγχώριες εξορύξεις.Οι εξορύξεις αυτές ωστόσο αφορούν το σχιστολιθικό αέριο και καταστρέφουν τον υδροφόρο ορίζοντα, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στα 36 δις.Ήδη οι ΗΠΑ εξάγουν αέριο το οποίο τους περισσεύει, αλλά με τι κόστος..
 Ο Τράμπ εξαγγέλλει ένα νέο ναυτικό 350 μονάδων , μια νέα αεροπορία 1200 μονάδων και φυσικά την ολοκλήρωση ενος πυραυλικού συστήματος προστασίας ενάντια στα αντίστοιχα του Ιράν, Β Κορέας και Ρωσίας.
Έμφαση δίνει και στον κυβερνοπόλεμο αλλά και στην ανανέωση των πυραύλων Κρουζ.
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ο Τράμπ μιλάει για αριθμούς και δεδομένα εκτός κειμένου, κάτι που σημαίνει ότι όχι απλώς τα έχει αποστηθίσει αλλά ότι τα έχει μελετήσει.
Σε κάθε περιπτωση η κατάσταση που περιγράφει για τις αμερικάνικες Ε.Δ είναι αποκαρδιωτική. Πολλοί θα πούνε ότι η Ρωσία και η Κίνα μαζί διαθέτουν μόνο δύο αεροπλανοφόρα ενώ οι ΗΠΑ δέκα.Το θέμα όμως είναι ότι οι αμερικανικές Ε.Δ βρίσκονται σε τροχιά απομείωσης την στιγμή που οι ρωσοκινεζικές σε τροχιά αύξησης .Ο ίδιος ο Τραμπ λέει στην ομιλία του ότι ένα οπλικό σύστημα χρειάζεται δέκα χρόνια μέχρι να καταστεί επιχειρησιακό από την στιγμή της σχεδίασης τους μέχρι το στάδιο της ένταξης του στις Ε.Δ . Οι ΗΠΑ έχουν χάσει πολύτιμο χρόνο και εάν σε προεκλογική ομιλία ο Τραμπ λέει τέτοιες άβολες αλήθειες μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι κρύβει πολλές περισσότερες για ευνόητους λόγους.

Αλλά μιας και πιάσαμε το θέμα ας δούμε τι είχε δημοσιευσει το hellenic sunrise το 2014 σχετικά με την τραγική των Ε.Δ. κατασταση των ΗΠΑ όταν όλοι επηρεασμένοι απο τις ταινίες του hollywood επέμεναν σε καφενειακού επιπέδυ αναλύσεις για τηνκυριαρχία των ΗΠΑ :

 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ - ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ'' ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

«Πρόεδρε, συρρίκνωσα τον στρατό!»
Αλλαγή δομής και τακτικής για τις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, με το συνολικό αριθμό του στρατεύματος να φτάνει τα επίπεδα του 1940.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΒΕΡΓΟΛΙΑ
Από το Blogger.