22/9/16

ΤΩΡΑ!!!ΧΑΡΙΖΟΥΝ τον ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ!!!Δημόσια καταγγελία του Βασίλη Αλεβιζόπουλου Προέδρου της ΟΣΥΠΑ έσκασε σα βόμβα!!!ΤΩΡΑ!!!ΧΑΡΙΖΟΥΝ τον ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ!!!Δημόσια καταγγελία του Βασίλη Αλεβιζόπουλου Προέδρου της ΟΣΥΠΑ έσκασε σα βόμβα!!!Η δημόσια καταγγελία του Βασίλη Αλεβιζόπουλου, Προέδρου της ΟΣΥΠΑ (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας), έσκασε σα βόμβα στα αυτιά των ακροατών αυτής...
Σύμφωνα με τον κο Πρόεδρο μετά τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, που έχουν ξεπουληθεί (τσάμπα τα πήρανε) οι δανειστές ζητούν και τον έλεγχο του εθνικού εναέριου χώρου! 

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό κατεγγέλθη...

Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει ποτέ Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ασχέτως ιδεολογίας ή ικανοτήτων, που θα προχωρήσει σε τέτοια πράξη μειοδοσίας. 

Θέλουμε να πιστεύουμε και ελπίζουμε, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε σίγουροι...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.