26/9/16

ΤΩΡΑ!!!ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στις πλάτες της Ελλάδας με τους λεγόμενους επενδυτές!!!Είδηση ΒΟΜΒΑ για τον ΕΜΙΡΗ του ΚΑΤΑΡ!!!Τα Μ.Μ.Ε το ΚΡΥΒΟΥΝ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στις πλάτες της Ελλάδας με τους λεγόμενους επενδυτές!!!Είδηση ΒΟΜΒΑ για τον ΕΜΙΡΗ του ΚΑΤΑΡ!!!Τα Μ.Μ.Ε το ΚΡΥΒΟΥΝ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
 
Μεγάλα παιγνίδια παίζονται στις πλάτες της Ελλάδας με τους λεγόμενους επενδυτές. Επιχειρηματίες ξένοι, που επιθυμούν, ή φαίνεται να επιθυμούν , την επένδυση χρημάτων στη χώρα μας. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό είναι το επικοινωνιακό παιγνίδι που παίζεται, ώστε κάποιοι από αυτούς να αποκτήσουν προτεραιότητα έναντι άλλων.

‘Κλάμα’ λοιπόν πολύ έχει πέσει σε συγκεκριμένο Όμιλο Μίντια, που προσπαθεί να ασκήσει ‘πίεση’ στην κυβέρνηση (την κάθε κυβέρνηση) υπέρ του Εμίρη του Κατάρ. Ο συγκεκριμένος Εμίρης ωστόσο δεν είναι αυτό που φαίνεται. Εκτός του ότι τον κυνηγούν όλοι και σε πολλές χώρες. Ο λόγος; η υποστήριξη που δίνει στους τρομοκράτες τζιχαντιστές. Θυμίζουμε:

1. Το Κατάρ μαζί με τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία αποτελούν τις τρεις χώρες που χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν τους τζιχαντιστές.

2. Το Κατάρ είναι στρατηγικός σύμμαχος της Τουρκίας στην παλινόρθωση του «Χαλιφάτου» και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Είναι αδιανόητο η χώρα μας, με τη νευραλγική γεωστρατηγική θέση που έχει και με τα Εθνικά Ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά με την Τουρκία, να δώσει ‘πάτημα’ στον Εμίρη.

Σε κάθε περίπτωση, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι τα Μ.Μ.Ε της χώρας κρύβουν αυτή τη λεπτομέρεια. Σε θέματα ΕΘΝΙΚΑ δεν υπάρχουν κομματικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα. Υπάρχει μόνο το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...
loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.