ΒΟΜΒΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!!ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ!!!!ΒΟΜΒΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!!
 
Κατάργηση της πρωινής προσευχής και έπαρση της σημαίας περιλαμβάνει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας αναφορικά με τα σχολεία.

Όπως αναγράφεται: "Στις 8.10, μετά το ηχητικό σήμα (κουδούνι), με ευθύνη των εφημερευόντων κλείνουν οι είσοδοι και οι μαθητές συγκεντρώνονται κατά τμήματα ή τάξεις στον προκαθορισμένο χώρο και τα τμήματα ή τις τάξεις επιτηρούν οι διδάσκοντες σε αυτά την 1η διδακτική ώρα. Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων ο Διευθυντής του σχολείου ή αναπληρωτής του ή μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων προβαίνει σε πιθανές ανακοινώσεις-οδηγίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την μαθητική ζωή της συγκεκριμένης μέρας ή και σε γενικότερα θέματα".

Η ανωτέρα παράγραφος αντικατέστησε την κάτωθι, σύμφωνα με την οποία υπάρχει η φράση "Πρωινή προσευχή":

"Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η προσευχή πραγματοποιείται στην αίθουσα κάθε τάξης. Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν υποχρεωτικά στην πρωινή προσευχή και στον εκκλησιασμό και επιβλέπουν τα τμήματά τους. Οι ετερόδοξοι μαθητές παρευρίσκονται με το τμήμα που ανήκουν στο χώρο της συγκέντρωσης χωρίς να συμμετέχουν στην προσευχή, τηρώντας απόλυτη ησυχία, σεβόμενοι τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους που προσεύχονται".

Ποια ελληνική κυβέρνηση μας κυβερνά όταν καταργούν ένα-ένα τα σύμβολα της πίστης μας;

Ποιος υπουργός Παιδείας μπορεί να χαρακτηριστεί Χριστιανός, όταν αφαιρεί το δικαίωμα διαλόγου με τον Θεό, που γίνεται μέσω της καθημερινής προσευχής;

Πρέπει ο ελληνικός λαός να αναλογιστεί τις πράξεις αυτές και να μην επιτρέψει να εξευτελίζονται τα ιερά σύμβολα μας και η πίστη μας.
voicenews
Από το Blogger.