9/9/16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!!!Κάνε μου την τιμή γιε μου να σταθείς ανδρείος για το Χριστό!!!Ας είναι η ανταμοιβή μου από εσένα, γλυκύτατο παιδί μου!!!“ΝΑ ΚΛΗΘΩ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΟΣ”!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!ΔΕΙΤΕ!!!ΜΕΓΑ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!!!Κάνε μου την τιμή γιε μου να σταθείς ανδρείος για το Χριστό!!!Ας είναι η ανταμοιβή μου από εσένα, γλυκύτατο παιδί μου!!!“Να κληθώ μητέρα ενός μάρτυρος”!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!ΔΕΙΤΕ!!!ΜΕΓΑ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!

H Ορθοδοξία έχει πολλές προσευχές που καλύπτουν όλο το φάσμα της επίγειας ζωής μας. Θα σας παραθέσουμε μία από αυτές, που δεν είναι τόσο γνωστή και την λέει ο γονέας όταν Προσεύχεται σε Εκείνον, για το παιδί του. Η προσευχή είναι του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς.

Κάνε μου την τιμή γιε μου να σταθείς ανδρείος για το Χριστό.

Να Τον ομολογήσεις άφοβα και χωρίς δισταγμό!

Ελπίζω μέσα στην καρδιά μου ότι σύντομα θα ανθίσει επάνω σου το στεφάνι του μαρτυρίου…

Προς τιμή μου και προς σωτηρία πολλών μη φοβηθείς τις απειλές ή τα ξίφη ή τους πόνους ή τις πληγές ή την πυρά. Τίποτα να μη σε χωρίσει από το Χριστό, αλλά να κοιτάξεις προς τον ουρανό.

Από εκεί μπορείς να περιμένεις τη μεγάλη, αιώνια και πλούσια ανταμοιβή σου από το Θεό.Να φοβάσαι το μεγαλείο του Θεού.

Να φοβάσαι τη κρίση Του.

Να φοβάσαι τον  Θεό, διότι όλοι εκείνοι που Τον αρνούνται θα λάβουν μισθαποδοσία φοβερή, το πυρ το άσβεστο και τον αιωνίως ακοίμητο σκώληκα.

Ας είναι η ανταμοιβή μου από εσένα, γλυκύτατο παιδί μου, για τους πόνους με τους οποίους σε ανέθρεψα και σε μόρφωσα, αυτή: “Να κληθώ μητέρα ενός μάρτυρος”.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.