12/9/16

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΒΑΖΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΒΑΖΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!! 


Ριζικές θα είναι η αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τη χρήση ηλεκτρονικής κάρτας να αντικαθιστά το παραδοσιακό εισιτήριο.Η όλη διαδικασία μετακίνησης θα αλλάξει, με πρώτη διαφορά την τοποθέτηση μπάρας στις εισόδους και εξόδους μετρό, ηλεκτρικού και προαστιακού (περι τις 1.062 πύλες σε αριθμό) απαγορεύοντας την είσοδο στους μη έχοντες εισιτήριο. Όσον αφορά το ίδιο το εισιτήριο, θα πάρει πλέον τη μορφή ηλεκτρονικής κάρτας που θα περνάει μέσα από ειδικό μηχάνημα ανέπαφη. Το κόστος δεν θα είναι ενιαίο, αλλά θα υπολογίζεται βάσει διαδρομής ενώ η αγορά της κάρτας θα γίνεται με διάφορους τρόπους, είτε με αποθήκευση αριθμού διαδρομών (λ.χ. 10 μετακινήσεις), είτε με χρόνο μετακίνησης (ημερήσιο-εβδομαδιαίο-μηνιαίο) ή με ποσό (λ.χ. 50 ευρώ).
voicenews


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.