ΤΩΡΑ!!! Ο ηγέτης Πούτιν επεμβαίνει στη Συρία και όλοι τρέμουν!!!!ΤΩΡΑ! Ο ηγέτης Πούτιν επεμβαίνει στη Συρία και όλοι τρέμουν!!!!


Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η Ρωσία είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε διάλογο με όλες τις πλευρές, ακόμη και ΗΠΑ, που εμπλέκονται  στις διαμάχες στην μέση Ανατολή.

Έχει σχέδιο σε εφαρμογή ο Πούτιν, και φαίνεται πιο αποφασισμένος και συγκεντρωμένος από ποτέ, σε αντίθεση με ΗΠΑ και Ε.Ε., που έχουν αποδειχθεί αναποφάσιστοι με την κατάσταση στην Συρία. Η Ρωσία έχει φτάσει σε σημείο να αποκτάει ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή στην περιοχή.

Η γερμανική εφημερίδα γράφει στο θέμα, «Η Μόσχα θέλει και πάλι να μιλήσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ίσο προς ίσο. Γι αυτό το σκοπό, ο Πούτιν χτίζει σχέσεις με τις χώρες της περιοχής. Κατ ‘αρχήν, δείχνει ότι είναι έτοιμος να μιλήσει με όλους. Την ίδια στιγμή, ξέρει πότε ακριβώς είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδείξει τη στρατιωτική δύναμη της Ρωσίας και να δημιουργήσει καταστάσεις »

Η Die Welt από την αρχή τον συγκρούσεων υποστήριζε τον Πούτιν αφού , ένα χρόνο πριν είχε γράψει σε άρθρο της: «Η Συρία έγινε αμέσως μια χώρα που η επίλυση των συγκρούσεων δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, και ο Πούτιν ήρθε για να δώσει τη λύση».

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, και ο Πούτιν σχεδόν σίγουρα ο νικητής. Με το που τελειώσουν οι συγκρούσεις, η Ρωσία θα έχει κερδίσει πολλά περισσότερα από τις άλλες χώρες.

voicenews


Από το Blogger.