ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΡΙΜΥ ΨΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ!!!ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!!!ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΡΙΜΥ ΨΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ!!!ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!!!ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!

Φέτος το Φθινόπωρο μας δείχνει από νωρίς τα δόντια του με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης αλλά και πολλές βροχές και καταιγίδες.
Μάλιστα στην Φλώρινα, την Καστοριά, την Κοζάνη, τα Γρεβενά, το Νευροκόπι αλλά και το Μέτσοβο, οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν το πρωί της Παρασκευής ήταν μεταξύ 0-4 βαθμών Κελσίου, θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές για την εποχή.

Ωστόσο σύμφωνα και με τα Αμερικάνικα μοντέλα πρόβλεψης καιρού, διαφαίνεται να έχουμε πολύ ψυχρούς και βροχερούς μήνες, ιδιαίτερα τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη. Στις αρχές του Οκτώβρη φαίνεται να έρχεται ένα πρώτο κύμα ψύχους προς τα Βαλκάνια, με τις παρυφές αυτού να ρίχνουν πολύ την θερμοκρασία στην βόρεια χώρα, ενώ δεν αποκλείονται και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.
Οι ψυχρές εισβολές από τη Σιβηρία θα συνεχιστούν και προς τα τέλη του Οκτώβρη, αλλά και τις αρχές του Νοέμβρη, με περισσότερο κρύο, βροχές και χιόνια και πάλι σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα, κάτι που όπως υπογραμμίζει το Greek-Weather.Org είχε να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Σίγουρα οι πρώτες ενδείξεις μας δείχνουν ότι πάμε για ένα Χειμώνα με μεγάλο καιρικό ενδιαφέρον.
loading...
Από το Blogger.