Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

11/9/16

Κωδικός 80 ημερών για ανατροπή Τσίπρα!!!Το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη!!!Με νύχια και με δόντια να ρίξουν την κυβέρνηση σε διάστημα 80 ημερών!!!


Το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη:Με νύχια και με δόντια να ρίξουν την κυβέρνηση σε διάστημα 80 ημερών(τότε δλδ, που πρέπει τα κανάλια των τσαμπατζήδων να κλείσουν).
Σε διατεταγμένη υπηρεσία λοιπόν τα λεγόμενα ΜΜΕ (ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά και έντυπα), προσπαθούν να πείσουν (μπούμερανγκ όπως στο δημοψήφισμα όμως), για το πόσο ικανός και άξιος είναι ο Μητσοτάκης που θα χαρίσει τα λεφτουδάκια των καναλαρχών, που θα δώσει τσάμπα σ’ όλους άδειες, που δε θ αγγίξει κανένα θαλασσοδάνειο.


Υ.Γ Δώστε μου μια εξήγηση για το πως και γιατί οι Κουρτάκης και Μαρινάκης στηρίζουν με αφοσίωση Κυριάκο, όταν το δεξί του χέρι, ο Αλαφούζος θέλει να τους χώσει φυλακή!!!
Θοδωρής Ζώτος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More