Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

9/9/16

ΔΕΙΞΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΩΡΕΣ!!!ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ!!!ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!!!


ΔΕΙΞΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΩΡΕΣ!!!ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ!!!ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!!!Τώρα νέα θεομηνία βρίσκεται σε εξέλιξη σε περιοχές της Ελλάδας δίνοντας ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς, χαλάζι και έντονες βροχοπτώσεις.

Προσοχή τις επόμενες 5 περίπου ώρες σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς Ελλάδας στους νομούς Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρεβέζης, Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας καθώς θα σημειωθούν ακραία καιρικά φαινόμενα και ο κίνδυνος για πλημμύρες θα είναι τεράστιος!!!

Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες 5 ώρες περιμένει το Greek-Weather.Org και σε τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της βόρειας, βορειοανατολικής Πελοποννήσου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More